Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Mahsum Altunkaya Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek 2014 yılıyla ilgili yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Altunkaya, "Yeni yönetimle el ele vererek, sektörümüzü uluslararası pazarlarda daha etkin yer alabilmek için yeni çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığına Mahsum Altunkaya'nın seçildiği Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinde yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

KİMLER VAR ?

Yapılan seçim sonrası Mahsum Altunkaya başkanlığında ilk defa gerçekleştirilen toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer ve Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Kutlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Mahsum Altunkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Batallı, M. Surur Aydın, Ahmet Tiryakioğlu, Celal Kadooğlu, Mesut Acar, Selami Memiş, Murat Unat, Ali Çoban, Kemal Çakmak ve Seyyid Yusuf Akan.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamullerinin ihracatında yeni yönetimle, yeni bir dönemin başladığını ifade eden Altunkaya, "Tarım ürünlerinin dış pazarlarda daha etkin yer alabilmesi ve tanıtılabilmesi için çeşitli projeler geliştirerek, uluslararası tanıtım faaliyetlerini arttıracağız. Türkiye'nin 2023 ihracat hedefleri doğrultusunda hareket ederek, bu hedefin bölgemizle ilgili olan kısmını yerine getirmek için faaliyet göstereceğiz "dedi.

BAHRİ GEBEL