HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları Gaziantep ile devam ediyor. 10 Nisan Perşembe günü yapılacak etkinlikte HP’nin en son ürünleri ve çözümleri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarılacak.

HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları’nın Gaziantep ayağını 10 Nisan Perşembe günü, iş ortağı ANSA’nın katkılarıyla gerçekleştirecek. Gaziantep Divan Otel’de yapılacak etkinlikte HP yönetim ekibi, yapacağı sunumlarla en son HP ürünlerini ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlatacak. 2012 yılında Türkiye'nin en büyük 4. HP teknoloji Mağazası’na kavuşan Gaziantep HP’nin yatırım götürdüğü Anadolu kentleri arasında yer alıyor.

Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılacaklar arasında dünyanın ilk kurumsal tableti HP ElitePad 900’ün yanı sıra HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio gibi her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer alıyor. HABER MERKEZİ