Gaziantepspor tribününde yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren grup, bastırdığı 10 bin adet bildiriyle Yeşilay haftasında Gaziantep gençlerini bilinçlendirmeye çalıştı.

Ultras Hoşgör grubunun başlattığı Yeşilay bilinçlendirme kampanyası ülke genelinde ki bütün taraftarlar grupları tarafından kutlandı.

Daha önce ki dönemlerde kan verme kampanyasını başarılı bir şekilde yaptıklarını söyleyen Ultras Hoşgör Tayfa başkanı Mehmet Özkanun, “Gaziantepspor’a gönülden ve yürekten destek vermemizin yanı sıra ve temiz bir Gaziantep gençliği için uğraşı içerisindeyiz. Yaptırmış olduğumuz broşürlerde ki sloganlarımız ise şunlardan oluştu "Sevgili Genç Kardeşim; Sigara, içki ve uyuşturucu maddeler sağlığımızı olduğu gibi, aile ve toplum hayatımızı bozarak büyük zararlar verir. Böyle tehlikeli olan alışkanlıkları taşımak bu milletin geleceği olan sizlere yakışmıyor. Hepiniz bu ülkenin geleceğinde rol oynayacak değerli kişilersiniz. Sigara, içki ve uyuşturucu madde kullanarak değerlerimizi kaybediyoruz. Sağlıklı bir Türkiye için bu kötü alışkanlıklardan vazgeçmek ve bu alışkanlıklara sahip olanları uyarmak hepimizin vatandaşlık görevidir.

Biz Ultras Hoşgör Gaziantepspor Taraftar Grubu olarak bu Yeşilay Haftasını milat kabul edip, gerek tribünde gerek sokakta geleceğimiz olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için mücadele edeceğiz. Sizleri de bu bilinç ve kararlılığa sahip olmaya davet ediyoruz.

Unutmayalım ki, "Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev edinmelidir." Açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU