Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bebek ziyaretinde bulundu. Narlıtepe Mahallesi’nde yaşayan Asiye ve Resul Ayrıç çiftinin evini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, çifte hayırlı olsun temennisinde bulundu. 12 günlük Abdülkerim’e altın takan Çelik, bebeğin ailesi olan Ayrıç çiftine hayatlarında başarılar diledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projeden bahsederek, “Asiye kızımız ve Resul oğlumuzun bir yıl önce nikahını da biz kıydık ve evlenmeleri konusunda yardımcı olmuştuk. Bu evliliğin meyvesi olan Kerim dünyaya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Gaziantep Milletvekilimiz sayın Hüseyin Çelik’le birlikte onu ziyarete geldik. Bizim ‘Hoşgeldin Bebek’ projemiz 4 yıldan bu yana devam eden bir projemiz. Beşikten, mezara kadar belediyecilik anlamında çalışmalar yapıyoruz. İşte doğduğunda hoşgeldin bebekle, evlilik okulu eğitimlerimizle biz gençlerimizi ikinci baharlarını hazırlıyoruz. Bir de taziye evlerimiz, taziye çadırlarımızla hayatın sonunda bile belediyecilik anlamında yanlarında oluyoruz. Ben çok mutlu oldum. Asiye kızımız ve Resul oğlumuza mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

VANLILAR VE ERUHLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Van Gölü Çevresi derneği ve Eruhlular Derneğini ziyaret etti. Çelik, Gaziantep’te dernek ziyaretlerinde bulundu. Çelik, “Başkasının çocuklarının kanı üstünden siyaset yapanlar insan olamazlar, onlar ancak canavar olurlar” dedi. Son 12 yılda AK Parti sayesinde vatandaşın yüzünün güldüğünü belirten Çelik, “Türk, Kürt, Çerkez, Arap kim varsa bu memleketin vatandaşının başımızın üstünde yeri var. Hepsi bizim kardeşimizdir. Eğer bu hükümet ırkçı bir hükümet olsaydı, ben cumhuriyet tarihinde aralıksız en uzun Milli Eğitim Bakanlığı yapan bakanım. 20 milyon vatandaşın evladının eğitimi 7 yıl boyunca bana teslim edildi. AK Parti işte böyle bir partidir" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ