Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odasının, 4. Olağan Seçimli Genel Kurulu dün Şato Restorant’ta yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Aytaç, 205 geçerli oyun tamamını alarak yeniden başkan olarak seçildi. Ayrıntılar 2’DE

Sabah saat 11:00’de başlayan oylama saat 17:00’de sona erdi.

KATILIM AZ OLDU

582 üyeden 205’inin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda Aytaç, geçerli oyların tamamını aldı. Başkan Aytaç, katılımın az olması ile ilgili olarak zaten tek aday benim herkeste sonucu biliyordu. Bu sebepten katılım biraz az oldu.

HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Aytaç, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ve görevini en iyi şekilde yapmasından ötürü karşısına aday çıkmadığını belirterek, ‘’ Ben bugüne kadar görevimi en iyi şekilde yaptım. Üyelerin sorunlarıyla bire bir ilgilendim. İyi hizmetler yaptım. Bunun içinde sağ olsunlar üyelerimiz karşıma aday çıkarmadılar. İnşallah yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz.’’ Diye konuştu.

EN ÖNEMLİ PROJEMİZ ODA HİZMET BİNASININ YAPIMI

Yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Aytaç, En önemli projelerinin yeni oda hizmet binasının yapımını bitirmek olduğunu belirterek,’’ yeni dönem için elbette birçok planımız projemiz var. Ama en en önemlsi yapımı devam oda hizmet binamızı bitirerek üyelerimizin hizmetine sunmak istiyoruz ve bunu yapacağız. Yapacağımız bir diğer çalışmada daha önceden Çevre ve Şehircilik Bakanından sözünü aldığımız yeni bir Tapu Dairesi binasının yapımının takipçisi olmaktır.

KAYIT DIŞI ÇALIŞANLARLA MÜCADELEYE DEVAM

Aytaç, Daha öncede olduğu gibi yeni dönemde de kayıt dışı çalışan emlakçılarla mücadele edeceklerini söyleyerek, Hedeflerinin kayıt dışı çalışan herkesi kayıt altına almak olduğunu belirtti. Aytaç Sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’ Ben genel kurulumuzun tüm üyelerimize ve Gaziantep’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Beni bu göreve layık gören tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’

Haber-Fotoğraf: Bahri GEBEL