Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Meslek Hizmet Ödülü bu yıl Dr. Ömer Güzel’e Grand Otel’de düzenlenen törenle verildi.Her yıl geleneksel olarak Kavaklık Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ve meslek alanında elde ettiği başarılarla topluma hizmet eden, örnek kişilere verilen Meslek Hizmet Ödülü bu yıl Dr. Ömer Güzel’e verildi. Grand Otel’de düzenlenen ödül törenine; Kavaklık Rotary Kulüp Başkan ve üyeleri ile Dr. Ömer Güzel ve ailesi katıldı.

SIFIR HATA ÖDÜLÜ

Kulüp çalışmaları hakkında bilgi veren Kavaklık Rotary Kulübü Başkanı Ümit Özdinç birçok projeye imza attıklarını belirterek “Engelliler Zirvede, Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesi hakkında da bilgi verdi. Kavaklık Rotary Kulübü Başkanı yaptığı konuşmasında 2014 yılı Meslek Hizmet Ödülü’nün bu yıl tıp alanındaki 30 yıllık başarılı çalışmalarından dolayı mesleğinde ''Sıfır Hata'' ödülü almış Dr. Ömer Güzel’e verildiğini ifade etti.

ÜMİT ÖZDİNÇ VERDİ

Yapılan konuşmaların ardından 2014 yılı Meslek Hizmet Ödülüne layık görülen Dr. Ömer Güzel’e Meslek Hizmet Ödülü Kulüp Başkanı Ümit Özdinç tarafından verildi. 2014 yılı Meslek Hizmet Ödülünü alan Dr. Ömer Güzel bu ödülün kendisi için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, kendisini böyle bir ödüle layık görenlere gönülden teşekkür etti. BAHRİ GEBEL