Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı. Sadık Karakan’ın başvurusundan memnuniyet duyduklarını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkececi ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Bayram Sadık Karakan’a başarılar diledi.

MİLLETİM VE VATANIM İÇİN YOLA ÇIKTIM

2009 yılından beri Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığını başarıyla sürdüren Karakan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den Gaziantep Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa ederek adaylık müracaatı için Gaziantep’e geldi. Sadık Karakan dün AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na giderek milletvekilliği aday adaylık başvurusunda bulundu. Sadık Karakan’ın başvurusunu kabul eden Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkececi Karakan’a başarılar dileyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Resmi müracaatını gerçekleştiren Sadık Karakan diğer aday adaylarına da başarılar dileyerek Milletvekilliği adaylığının bir heves, bir makam sevdası olmadığını vurguladı. Sadık Karakan, yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü:“Gaziantep sanayisi, ekonomisi gelişmiş bir şehir. Şehrimizin daha da yükselmesi daha iyi yerlere gelmesi, ürettiğim projelerin hayata geçmesi için aday oldum. Milletim ve vatanım için yola çıktım hayırlısı olsun. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. ”

ÇOK TECRÜBE KAZANDIK

Sadık Karakan, hayırlı hizmet yapmak için yola çıktığının altını çizerek, “Cenabı Allah ülkemize, Gaziantep’imize, şehrimize hayırlı hizmetler yapabileceksek bize bu ulvi görevi nasip etsin. Yok, yapamayacaksak nefsimizin esiri olacaksak da cenabı Allah padişahlığı da nasip etmesin. Bu bilinçle bu şuurla müracaatımızı gerçekleştirdik. Olursa da hayırlısı olsun olmazsa da. Olması halinde bu Zamana kadar Türkiye genelinde yaptığımız yararlı hizmetleri Gaziantep’imiz içinde ülkemiz için de yapma gayretinde olacağız. Çok tecrübe kazandık inşallah bunu şehrimize ve ülkemize de yansıtacağız. Bu arada gündem de olması hasebiyle 11 Şubatta Mersin’de yaşanan Özgecan olayı bildiğiniz gibi tüm Türkiye’nin ciğerini yaktı. Eğer nasip olursa TBMM’ye vekil olarak girersek bu ve benzeri olayların yaşanmaması adına ilk işlerimden birisi bu olacak. Devletimiz bu konuyla çok yakından ilgileniyor" diye konuştu. Haber Merkezi

***