Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve bir grup partili ile birlikte Yavuzeli İlçesi'ni ziyaret etti.

Yerel seçimde Gaziantep'te köylerdeki vatandaşların da ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullanacaklarını hatırlatan Çelik, "Bu büyük bir fırsat, büyük bir demokrasi hamlesidir. Fatma Şahin yapmadığı zaman köyde hizmet eksik kaldığı zaman onun yakasına yapışma şansınız var. Valinin yakasına yapışma şansınız yoktur. İlçe belediye başkanı köydeki hizmeti yapmadığı zaman yakasına yapışma şansınız var. Kaymakamın yakasına yapışma şansınız yok çünkü onu siz seçmiyorsunuz. O, tayin ediliyor. Bu büyük bir imkan ve nimettir. Bunu da Türkiye'ye AK Parti getirmiştir. Bunun farkında olacağız, bu nimetin kıymetini bileceğiz " dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Fatma Şahin'in Yavuzeli ziyaretine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, İl Başkanı Ahmet Uzer ve çok sayılı partili katıldı. Seçim bürosunun açılışında konuşan Hüseyin Çelik, belediye başkanlarının Ankara'daki yetkililerle diyalog kurabilirse bölgesine hizmet getirdiğini kaydetti. Daha önce vali veya kaymakamların hizmet götürdüğünde lütfettiğini, yapmadığı zaman da hesap sorulamadığını ifade eden Çelik, yeni Büyükşehir Yasası'yla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarının ilçeler için kullanılmasının önünün açıldığını belirtti.

SÖYLENENLERE İTİBAR ETMEYİN

Çelik, 17 Aralık operasyonundan sonra söylenenlere kimsenin itibar etmemesi gerektiğini ifade etti. Çelik, "Siz bu söylentilere, olan bitenlere bakmayın. AK Parti Türkiye için şanstır. Eğer koalisyon dönemlerine, eski istikrarsız dönemlere dönmek istemiyorsak dedikoduları, o yazılıp, çizilenleri, söylenenleri bir tarafa bırakacağız. Eğer AK Parti söyledikleri gibi yolsuzlukların içinde olsaydı sadece Gaziantep'e 15 milyarlık hizmet gelmezdi. Bunu kullar da Allah da biliyor. Ama birisi yanlış yaparsa hukuk devletinde onun yakasına yapışılır. Kim yetimin hakkına el uzatırsa, kim hak etmediği parayı alırsa, kim çalarsa, çaldırırsa iki cihanda bizim elimiz onun yakasındadır. Onun burnundan fitil fitil gelmesi için kim ne gerekiyorsa bunu yapacaktır. Bu bizim namus borcumuzdur. Bunu böyle bilin" diye konuştu.

ŞAHİN: ELİMİZDERN GELENİ YAPTIK

Bakanlığı döneminde Yavuzeli için ne yapılması gerekiyorsa yaptıklarını anlatan Fatma Şahin ise 1.5 milyar liralık toplum merkezi inşaatının yapıldığını belirtti. Şahin, "1 milyarlık Çetintepe Barajı'yla 70 bin hektar suya kavuşacak. Yavuzeli'nde 16 bin hektar toprak suya ulaşacak" dedi. Çelik ve Şahin daha sonra esnafı ziyaret edip, istek ve şikayetlerini dinledi.

CHP VE MHP'YE ZİYARET

Yavuzeli'ndeki seçim bürosunun açılışının ardından Hüseyin Çelik ve Fatma Şahin ile beraberindeki heyet, Araban İlçesi'ne geçti. Burada da seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren AK Parti'li heyet, CHP ve MHP'nin seçim bürolarını ziyaret etti. MHP ziyaretinde Hüseyin Çelik, İstanbul Esenyurt'taki saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için bağsağlığı temennisinde bulunarak, "MHP İstanbul Esenyurt seçim bürosu açılışında silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız'ın ailesinin ve MHP camiasının başı sağolsun. Ölen Cengiz kardeşimiz için Fatiha okuyalım. Seçimlerin sakin ve olaysız geçmesi için MHP'li ve CHP'li kardeşlerimizle birlikte vatandaşlarımızı sakin olmaya davet etmeliyiz" dedi.

HABER MERKEZİ