Gaziantep Büyükşehir Belediyesi UKOME Komisyonunun 11.06.2014 tarih ve 2014 sayılı kararıyla 1 Ağustos 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere hız limitleri artırıldı.

Otomobil M1-M1G, minibüs (M-2/ kamyonet, N-2N,3, panelvan (N-1) türü araçlar için hız limiti Sani Konukoğlu Bulvarı (d-400 Başpınar Organize Sanayi ile Nizip Otoban girişi arası) 80 oldu.

İŞTE BULVAR VE CADDELERDE HIZ LİMİTLERİHız sınırı, Bahaattin Nakıboğlu Bulvarı, Abdulkadir Aksu Bulvarı,Halep Bulvarı, (Burç Kavşağı ile Onkoloji arası), Araban Yolu (Küsget Kavşağı ile Otoban gişeleri arası, Tugay-Basra Yolu (Adliye önü ile Beylerbeyi-TOKİ Kavşağı arası), Durdu Yetkinşekerci Caddesi, Burç Yolu (Burç Kavşağı ile Burç Mahallesi arası), Havaalanı Yolu üzeri (Et Balık Kavşağı ile Yeşilkent Mezarlığı çevre yolu girişine kadar), Havaalanı Yolu (Yeşilkent Mezarlığı Çevre Yolu girişi ile havaalanı arası), Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı (100 Nolu Cadde) Ordu Caddesi ve Üniversite Bulvarı (Başkarakol Kavşağı ile Burç Kavşağı arası), Oğuzeli İlçesi Mustafa Kemal Bulvarı, Oğuzeli ilçesi İsmet İnönü Bulvarı, Şehitkamil ilçesi eski Pazarcık Karayolu'nda 70 olarak belirlendi. Haber Merkezi