Ligde oynadığı son iki maçından da galibiyetlerle ayrılan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilciniz, ligde üç te üç yapmanın peşinde.

Teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Gazişehir Gaziantepli futbolcuların moralleri oldukça yerinde.

HEDEFİMİZE VARMAK İSTİYORUZ

Sezona iyi başlayamamanın sıkıntılarını üzerlerinden attıklarını ifade eden Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Maç kazandıkça takımın kendi benliği de ortaya çıkıyor. Arka arkaya maçlar kaybettiğiniz zaman ekip üzerinde maç kazanamama pikolojisi artar ve istediğiniz oyunu sahaya yansıtamazsınız. Elazığspor ve Manisaspor karşılaşmalarında elde edilen galibiyetlerin ardından artık sıkıntılar atlatıldı. Şimdi büyük bir moralle Adana Demirspor maçına hazırlanıyoruz. Hedefimiz bu zorlu deplasmandan da galibiyet ile ayılıp hızımızı kesmeden yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

ZORLU DEPLASMAN

Adana Demirspor’Un çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu aktaran Sözeri, “Taraftarıyla da hem içeride ki maçlarında hem de deplasmanlarda çok ses getiren bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Tabi maçın Adana’da olması bizler açısından daha da zorlu geçecek ama hedefimize ulaşmak istiyorsak deplasmanlardan da puanlarla dönmek zorundayız” açıklamasını yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU