Lig erken sona erdi, TFF bu boşluğun uzamasını göz ardı etmedi. Spor Toto Kupası adı altında iki gruplu turnuva düzenlendi.

Ne heyecan, ne ilgi…

Bunların gerisinde başladı karşılaşmalar. Futbolcu da taraftarda motive olamadı. Tribünler boş, maçlar idman görüntüsü dışına çıkmadı.

Oynayanlarda zoraki..

Beklenti olmayınca, heyecanda bitiyor. Pazar günü ilk maçını Gençlerbirliği ile oynayan Gaziantepspor kazandı ancak antreman maçı gibiydi.

Tribünler boş, futbol hoş değil. Gaziantepsporlu futbolcular da sezonu kafadan bitirmişler.

Hız kesmediler, Gençleri 4 golle geçtiler yinede heyecan veremediler. Sonu ve sonucu belli bir turnuva, tıpkı Türk Filmi gibi.

SIRADA KAYSERİ VAR

SPOR Toto Kupası maçını yarın deplasmanda Kayserispor ile oynayacak. İlk haftanın lideri olan Gaziantepspor bu unvanını devam ettirmek için galibiyet diyor. Rakipte bu kupaya ısınamadı ancak sahasında kazanmak isteyecektir.

KADRO BUDANDI

Kupaya ısınamadılar lig maçlarının bitmesi ile Gençlerbirliği maçında da zor motive oldular. Teknik Direktör Hikmet Karaman'da bu zorluğu açıkladı.

As futbolcular ve bazı isimler tatile yollandılar. Gençlere ve A2'den gelecek isimlere kalan maçlarda şans verilecek. Onlarda ne kadar motive olacak ne kadar kendilerini gösterebilecekler?

Teknik Heyet izleyecek, sezon içinde forma şansı bulamayanlar sahada olacak. Kadro budandı, gençler sahada. TFF'nin bu sezon çalıştığı bu uygulamayı hiç kimse maalesef beğenmedi.

Şikeyi önleme bu şekilde yapıldı kısacası.

BAŞLADI

Gaziantepspor'daki olumsuz gelişmeler baş ağrıtacak. Transfer taarruzunda bazı kulüpler düğmeye bastı. Dany ve Muhammed Trabzonspor kancasında M.Ceylan ve İvan içinde Mersin aceleci davranıyor. Bu futbolcularla görüşen kulüpler olumlu cevap aldıklarını belirtiyor. Fısıltılar başladı. Tutuklular, futbolcularda belirsizlik yaratmış olacak ki fısıltılar çok erken başladı.

Dany, M. Ceylan, Muhammed ve İvan için iddialar gerçekleşmeye başlıyor.

İSTİFALAR

Geçmiş dönemlerde de yönetim de arkası bitmeyen istifalar olmuştu. Başkan İbrahim Kızıl yeni isimleri yönetim kuruluna almıştı.

Son gelişmelerden ve tutuklanmalardan rahatsız olanlar istifalara başlamıştı. Çatırdamalar başladı, dileğimiz Gaziantepspor'un bu süreçte yara almaması. Susmak beklemek zamana yaymak Gaziantepspor'a zarar verecektir.