Gaziantepspor’un başarılı kaptanı Elyasa Süme rahat durumda olduklarını ve stres yapmayacaklarını söylerek, “sakatlıktır, odur budur bunların hepsi bahane. Sahaya çıkıp topumuzu oynayacağız” dedi.

İyi sonuç alacaklarını belirten Elyasa, “Eskişehir karşısında sakin bir şekilde güzel sonuç alırız. Eskişehire göre dahat durumdayız. Tabi rahat derken yanlış anlaşılmasın. Güzel ve sabırlı şekilde maça çıkacağız” dedi.

TARAFTAR BİZDEN MEMNUN DEĞİL

Kalan üç maçıda iyi sonuçla bitirmek istediklerini söyleyen kaptan, “Bence düğüm bu maçta çözülür. Tabi bu durum puan tablosu bize yakışmıyor. Ne olursa olsun alt sıralarda olmak bizi üzüyor. Bu maça değil kalan üç maçıda en iyi sonuçla bitirmek istiyoruz. Üst sıralar çıkalım ki taraftarlarımıza karşı telafi etmiş oluruz. Bizden pek memnun değiller. Yakışmayan durumdayız. Son üç maçı en iyi şekilde bitirip yeni sezonumuzda güzel bir hedefle güzel başlangıç yaparız”

SERGEN HOCA HAVAYI DEĞİŞTİRDİ

Mutlu Topçu’nun ardından Sergen Yalçın’la yeniden anlaştıklarını ifade eden Elyasa, “Sergen Yalçın Türk futbolu için önemli bir isim. Hırslı ve istekli. Biliyorsunuz yeni hoca değişikliği takımlara iyi etki yapıyor. Bu şekilde bizde de çok güzel bir hava değişikliği var. Ama dediğim gibi bunların hepsini sahada göreceğiz. Herşey sahada oluyor. Sonuçta iş bizde bitiyor” dedi.

HİÇ BİRŞEY BAHANE DEĞİL

Son haftalarda sakatların kendilerini etkilediğini belirten Elyasa, “Fenerbahçe maçında iki sakat verdik. Sistemimiz bozuldu. Ama bu hafta herşeyi bir kenara attık. Futbolda sakatlık var ama bahane değil. Şu anda her türlü kötü sonuç bizim için sıkıntı. Sakatlıktır odur bu dur hepsi bahanedir. Hocamız ile konuştuk. Bu doğrultuda maça çıcaçağız moral bozulacak bahanemiz yok” diye konuştu.