Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, "Okullarımızdaki ezberi bozup etkinliğin temelinde yer alan bireyler olarak yetiştiriyoruz. Eğitimi öğretmen-öğrenci ilişkisinden çıkarıp eğitimin tüm paydaşları ile yürütüyoruz. Herşey Gaziantep ve çocuklarımız için" dedi.

Birlik Vakfı'nın ziyaret Yanmaz, şehir ve eğitim adına yapılan çalışmalardan dolayı Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti. İnsanı temel alan eğitim anlayışı benimsediklerini belirten Yanmaz, "Ailesini, vatanını, milletini seven, çevresine faydalı bireyler yetiştirmek önceliğimizdir. Valimiz Ali Yerlikaya’nın önderliğinde resmi ve özel kurumlar ile yaptığımız protokoller kapsamında öğrencilerimize eğitsel ve kültürel anlamda bir çok aktivite ve imkan sunuyoruz. Okullarımızdaki ezberi bozup etkinliğin temelinde yer alan bireyler olarak yetiştiriyoruz" diye konuştu.

BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Yanmaz, devamla şunları söyledi: "Eğitimi öğretmen-öğrenci ilişkisinden çıkarıp eğitimin tüm paydaşları ile yürütüyoruz. Bunun en güzel örneğini 5-8 Ekim tarihlerinde eğitimin tüm paydaşlarının katılmış olduğu bir Çalıştay ile gerçekleştirdik. 594 bin öğrenci ve 25 bine yakın personelimiz ile birlikte büyük bir camiayız. Ayrıca Göreve geldiğimde 22 bin Suriyeli öğrenci vardı şu anda bu sayıyı 55 binlere yükselttik. Suriyelilerin ülkelerine Türkiye sevdalısı olarak dönmelerini istiyoruz. Herşey Gaziantep ve çocuklarımız için" şeklinde konuştu. BÜLTEN