Avusturya kampının yıldızlarından Oğulcan Çağlayan Gaziantepspor'u eski günlerine döndüreceklerini belirterek, "bu sezon her şey çok farklı olacak" dedi.

Kötü görünümü sileceklerini söyleyen genç futbolcu “Bizim için çok iyi bir hazırlık dönemi oluyor. Geçen yılki kötü görünümü bu sezon hafızalardan silmek istiyoruz. Yeni bir yapılanmamız var ve çok iyi hazırlanıyoruz. Genç ve istekli bir takımız ve başımızda bizlere değer veren çok önemli bir hocamız var. Bu sezon hem camianın hem taraftarımızın hem de teknik heyetimizin yüzünü kara çıkarmadan Gaziantepspor’u eski günlerine döndüreceğiz” şeklinde konuştu.

FORMA ASLANIN AĞZINDA

Takımda moral ve motivasyonun en üst seviyede olduğunu da ifade eden Oğulcan, “3 hazırlık maçı yaptık ve üçünden de galip ayrıldık. Benimde üç maçta da golüm var. Umarım bu sezon her şey çok farklı olacak” dedi. Oğulcan forvet oyuncuları arasında iyi bir rekabet olacağını da belirterek, “Forma aslanın ağzında. Kim iyi olacaksa takıma en iyi faydayı sağlayacaksa o kişi formayı giyecek. Zaten burada önemli olan Gaziantepspor’un başarısı. Biz de o başarı için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.