3 Eylül'de yapılacak CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Süleyman Türkmen, herkesin adayı olduğunu söyledi.

ADALET VE HUKUK İSTİYORUM

Mevcut gidişattan ülkemizde ve kentimizde yaşayan hiçir vatandaşımızın memnun olmadığını belirten Süleyman Türkmen, "Ben bu ülkede adalet ve hukuk istiyorum. Bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarımızın barış ve kardeşlik içerisinde yaşamasını istiyorum. Ben bu ülkede tek adam rejimi değil, demokrasi istiyorum. Gaziantep'te ve Türkiye'de yoksulluğun pahalılığın işsizliğin savaşın zulmün bitmesini istiyorum. Haktan yana, halktan yana, emekten, barıştan, sevgiden yana karakterli bir iktidar istiyorum. Hepimiz de biliyoruzki, bu iktidar CHP iktidarıdır" dedi.

DEĞİŞİMCİ ANLAYIŞ

Partiyi yeniden ayaya kaldırmak, 4. parti olmanın utancını bir kez daha yaşamamak için aday olduğunu belirten Türkmen, "Parti içi birlik ve beraberliğimizi tesis ederek yardımlaşma ve dayanışma anlayışı içerisinde inançlı heyecanlı örgüt yapısını tekrar harekete geçirebilmek için adayım. Şehitkamil ilçemizde partimizin hak ettiği yeni bir ilçe binasına sizleri kavuşturmak için, siyasetin öz gücü kadınlarımız ve gençlerimiz için partimizde hak ettiği temsil düzeyine kavuşmaları için, parti içi demokrasi anlayışını tekrar egemen kılmak için adayım. Partimizi ilçe binasına hapsetme anlayışından vazgeçip kentimizin değişen ve gelişen yeni insan kaynağından pay alması adına toplumun her kesimiyle hızla buluşturmak için adayım.
İddiayla, kararlılıkla bu partiye üye olduğum günkü heyecanımla ayrıştırıcı değil, birleştirici, kavgacı olmak yerine barışçı, değişimci bir anlayışla CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına adayım. Herkesin adayıyım" diye konuştu.