AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, AK Parti'nin 14. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Özkeçeci, "AK Parti tüm Türkiye'yi kucaklayan bir partidir. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur" dedi.

Başkan Özkeçeci, açıklamasında şunları kaydetti: "14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek başlattığı siyasi mücadelede 14 yılı, yaklaşık 13 yılı iktidarda olmak üzere geride bırakmış ve Türkiye siyasi tarihine damga vurmuştur" dedi.

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Özkeçeci, "AK Parti tüm Türkiye'yi kucaklayan bir partidir. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur. AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, Türkiye'nin, milletimizin taleplerinden doğmuştur. AK Parti, değişen değil, gerilime ve yozlaşmaya direnen bir anlayıştadır. AK Parti, Ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların partisidir. AK Parti, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyaseti seviyesi ile demokratik duruşun toplumsal katılımın ve özgürlüklerin de teminatıdır. İşte bu güven ve teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ile 14 yıldır girmiş olduğumuz tüm seçimlerden alnımızın akıyla birinci parti olarak çıktık" BÜLTEN