Şehitkamil ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in danışmanı, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Memik Terlemez, Ak Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerle Gaziantep'in köylerinin bile pek çok şehirden daha güzel olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le birlikte bir ilke de imza atıldığını belirten Memik Terlemez, "Mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantılara Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanısıra, daire başkanları da bizzat katılıyor. Sorunlar anında çözüme kavuşuyor. Yani herkes sahada" dedi.

MUHTARLARLA TOPLANTILAR YAPIYORUZ

Fatma Şahin'in Gaziantep ve ülke için bir şans olduğunu, gerek milletvekilliği, gerekse bakanlığı döneminde önemli tecrübeler edindiğini, şimdide bu tecrübelerini Gaziantep'in daha da gelişmesi, güzelleşmesi için kullandığını belirten Memik Terlemez, "Trafikte yeni uygulamalarla vatandaşımız rahatladı, daha da rahatlayacak. Köyler kilittaşıyla tanışıyor. Artık köylerimizde insanlar altyapıdan çok, sosyal tesisler istiyor. Bu da Ak Parti döneminde nereden nereye geldiğimizi gösteriyor. Sayın Belediye Başkanımız bu dönem yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Mahalle muhtarlarıyla toplantılar yapıp, sorunları birinci ağızdan öğreniyoruz. Bu toplantılarımıza ilçe belediye başkanlarının yanısıra, büyükşehir belediye başkanımız ve daire başkanları da katılıyor. Çıksorut'ta 12 mahalle muhtarımızla biraraya geldik. Karşıyaka'da yine öyle. Toplantıda muhtarlarımız sıkıntılarını dile getiriyor, ilgili daire başkanları anında cevap veriyor. Anında çözüm üretiliyor. Niye yapılmadığı birinci ağızdan anlatılıyor" diye konuştu.

KAÇ TANE DAHA FATMA ŞAHİN VAR?

Gaziantep'in yapılan hizmetlerle her gün daha da güzelleştiğini söyleyen Memik Terlemez, "100. yılın devamıyla Gaziantep daha da yeşil hale gelecek. Beykent'te, İpekyolu'nda güzel projeler geliyor. Fatma Şahin gibi tecrübesi olan, çalışkan, kaç tane daha Fatma Şahin var?" dedi.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

'Siyasette görev istenmez, verilir' diyen Terlemez, "Siyaseti seviyorum. Memleketime hizmet etmeyi seviyorum. Belediyelerimiz şeffaf belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyor. Şehitkamil'de 134 tane muhtarımız var. Belediyenin kapısı açık. Onların sorunu bizim sorunumuz" dedi. Meral KINACILAR