Gaziantepsporlu taraftarlar Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı bekliyor. Cenk Tosun ile gizlice anlaşan ve transfer tarihi geçer geçmez İstanbul’da bu futbolcumuza siyah beyaz forma giydirip poz veren Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman’ın bu günkü maçta Kamil Ocak’ta olup olmayacağı merakla bekleniyor.

GAZİANTEPLİLERİ HİÇE SAYDI

Gaziantepspor’da sözleşmesi devam eden Cenk Tosun ile anlaşmasını, bir kente hakaret niteliğinde hemde maçtan 3 gün önce gerçekleştiren ve siyah beyaz forma ile birlikte poz veren Fikret Orman’ın bu davranışı büyük bir saygısızlık olarak nitelendiriliyor. Koskoca kentle alay edercesine, etik olmayan davranışlar içinde hareket eden Fikret Orman’ın, bugün Kamil Ocak’a gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

BAŞKA KENTİN TAKIMINA YAPABİLİRMİYDİ ?

Gaziantepspor’lu taraftarların Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Gaziantepspor maçından 3 gün önce kentle dalga geçercesine Cenk Tosun’u yanına oturtup poz vermesi affedilmiyor. Gazetemizi arayan taraftarlar “Fikret bey, bir Fenerbahçe ve Galatasaray dahil, Trabzonspor veya başka Anadolu kulübünün bir futbolcusunu gizlice ayartıp, sonrada siyah beyazlı formayı giydirip poz verebilirmiydi. Ama Gaziantepspor’u sahipsiz gördüğü için sorumsuzca hareket etmiştir. Kendisini kınıyoruz. Gaziantepspor’u yönetenlere saygısı olmayabilir ama bu davranışının Gazianteplilere hakaret niteliğinde olacağını bilmesi gerekirdi. Hiçbir kulübün futbolcusu maçtan önce bu durumlara sokulmaz, hiçbir kulüp bu kadar küçük görülemez”diye konuştular.