MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mitinginin taşımalı miting olmayacağını söyleyerek “ çünkü paramız yok. Ama inancımız var. Bir tek minibüsle bile taşıma yapmadan tarihin en şaşalı mitingini yapacağız. Herkes MHP’yi konuşacak”dedi.

Ak Parti ve CHP'nin mitinginden geri kalmayacaklarını söyleyen Mustafa Erzin, "Mitingleri kendi partilinize mesaj vermek için yaparsınız. Miting alanına getirdiğiniz insanların yarısının sizinle ilgisi yoksa, ona hangi mesajı vereceksiniz. Miting alanına gelen insanlarınız sizden alacağı heyecan, enerji sinerjiyi kendi mahallesine ve köyüne taşır. Bunun için doğal olmamız gerekiyor" dedi.

KİMSEYİ TAŞIMAYACAĞIZ

Mitinge bir tek minibüsle bile insan taşımayacaklarını belirten Erzin, "Zaten bunun için bütçemiz de yok Herkes kendi gönlünden kopan gelecek o meydanda kaç kişi varsa kendi gönlünde kopmuş olarak gelecek. Yani bırakın ilçe teşkilatlarımızı bile şu 2-3-5 bini alında 5-10 tane minibüs tutun diyecek gücümüz bile yok. Bu gönüllülük hareketi" diye konuştu.

GERİDE KALMAYACAĞIZ

Miting meydanına bakacaklarını ve işin özünü göreceklerini dile getiren Erzin, "Bu işin özü onu göreceğiz ve o insanların hepsi şunu bilecek. MHP kendi özüyle dahi Gaziantep'te bu rüzgarı yakalamış ,inşallah bu seçimi alacak. Esas olan bu. Diğerlerinden falanda geri kalmayacağız. Tarihin en şaşalı mitingini yapacağız. Bunu göreceğiz" dedi.

MİTİNG BÜYÜK AVANTAJ

“Gaziantepli hemşehrilerimize biz daha önce 3 dönem CHP’ye, 2 dönem de AK Parti’ye verilen fırsatın Büyükşehir Belediyesi’nde ve diğer belediyelerimizde bir dönem de MHP'ye vermelerini bekliyoruz ve istirham ediyoruz” diyen Erzin, seçime 2 gün kala miting yapacak olmalarının çok büyük bir avantaj olduğunu belirterek, bu mitingi altın gol olarak değerlendirdiklerini söyledi.

HERKES BİZİ KONUŞACAK

Erzin, “Bunu altın gol olarak değerlendiriyoruz. Biliyorsunuz ki bu hafta artık seçim tansiyonunun daha da yükseldiği, İnsanlarımızın tam olarak seçim moduna girdiği bir döneme giriyoruz. Son mitingi Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapma düşüncesi bir altın vuruş. Bunu futbol terimi ile uzatmalarda atılan altın gole benzetiyoruz. Çünkü Gaziantep bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi’ni konuşacak. Şehri şu anda biz süslüyoruz. Her gittiğiniz noktada 3 hilali göreceksiniz. Sayın genel başkanımızın Gaziantep’e geliş günü afişlerini göreceksiniz. Perşembe günü mitin yaşayacağız. Cuma, Cumartesi günü de Gaziantep sayın genel başkanımızın ve MHP’nin mitingini konuşacak. Futbol deyimi ile bunu altın gol olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu. Meral KINACILAR