Gaziantep İnşaat Müteaahitleri Derneği’nin genel kurulunda başkan adayı olan İnşaat Mühendisi İbrahim Apa üyelerinin tamamını kucaklayacak bir ekiple çalıştıklarını belirterek, güçlü bir yönetim ile göreve hazır olduğunun mesajını verdi.

Ticaret Odası'nda yapılacak ve bin 200 delegenin oy kullanacağı genel kurulla ilgili son hazırlıklar yapılıyor Başkan adayı Apa, “Üyelerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Problemlerimizi biliyoruz. Üyelerimiz de ne istediğini bilen insanlar. Genel kurul üyelerimizin teveccüh göstermesi halinde, GAİMDER’i ben değil, biz yöneteceğiz. Projelerimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Çoğulcu, katılımcı bir anlayış içerisinde, inşaat sektörünün her türlü sorun ve probleminde yanında olacağız. Elbette mesleğimizin çözüm bekleyen sorunları var. Geçmiş dönemden devam eden çalışmalarımız var. Göreve geldiğimizde, ekip halinde sorunlarımızın çözümü için birlikte görev yapacağız” dedi.

HERKES GELSİN

Yarın yapılacak genel kurula bütün üyeleri davet eden İbrahim Apa “Sektörümüzün daha güçlü şekilde temsil edilmesi için bütün üyelerimizi genel kurul salonumuza gelerek oy kullanmaya davet ediyorum. Genel kurul da üyelerimizin desteğine talibim. Bu vesileyle, genel kurulumuzun sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. BÜLTEN