Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğuna 05.05.2015 tarihinde evlenmek isteyen 89 çift başvurdu. Bazı çiftlerin nikahını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni çiftlere 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.
Nikahlarını özel bir güne getirmek isteyen çiftler Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda yoğunluğa neden oldu. 05.05.2015 tarihinde nikah kıydırmak isteyen 89 çift nikah salonunda sıraya geçti. Sürpriz yaparak nikah salonuna gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 4 çiftin nikahını kıyarak mutluluklar diledi.

YENİ ÇİFTLERE 5 ÇOCUK TAVSİYESİYoğunluk nedeniyle neredeyse her 5 dakikada bir nikah kıydıklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, “89 çiftimiz 05.05.2015 tarihinde nikah kıydırmak için belediyemize başvuruda bulunmuşlar. Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere çiftlere nikah saatleri belirlendi ve belirlenen saatlerde çiftlerimiz gelmeye başladı. Yeni çiftlerimizin mutlulukları ve heyecanları yüzünden okunabiliyor. Bende çiftlerimizin mutluluğuna ortak olmak adına nikah akdini gerçekleştirmek için salona geldim. Gerçekten özel bir tarihte 5 rakamı bol olan bir tarihte evleniyorlar. Bu sebeple gelin ve damat adaylarına 5 çocuk yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundum. Çiftlerimizi kutluyorum Allah iki cihan saadeti versin. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Şahinbey Belediyesi olarak 2015 yılında şu ana kadar 2 bin 95 çiftimizin nikah akdini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Gerçekten hızlı nüfus artışı ve evlilik anlamında bereketli bir ilçeyiz” dedi.
Nikah töreni sonrası mutluluklarını dile getiren çiftler ise özel bir tarihte evlenmeyi tercih ettiklerini, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun nikahlarını bizzat kıymasının da günü daha özel kıldığını söyleyerek teşekkürlerini ilettiler.