Şahinbey Belediye Başkanı Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek Şahinbey’de yaptıkları çalışmaları ve yapılacak olan projelerini anlattı. İnşaat Mühendisleri Odası ile birlikte ortak projelere imza atabileceklerini söyledi. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, Oda olarak başta imar çalışmalarında gördükleri yanlışlara itiraz ederek düzeltilmesi için girişimler yaptıklarını ve meslektaşlarını ilgilendiren konularda her zaman dik durduklarını belirtti.

BİRLİKTE HAREKET EDİLEBİLİR

Yeşil alanlar, konut üretimi, sosyal faaliyetler ve tarihi dokunun korunması konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu sivil toplum kuruluşları ile ortak projeler yapabileceklerini söyledi. Türkiye’de ilkleri başararak birçok alanda ödül aldıklarını da belirten Tahmazoğlu son olarak tarihi dokunun korunması konusunda ilk defa bir ilçe belediyesinin ödül aldığını kaydetti. İnşaat mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk başta Gaziantep’in sorunları olmak üzere Ülkedeki tüm sorunlara duyarlı olduklarını belirterek yerel yönetimlerle sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etmekten memnun olacaklarını kaydetti.

YANLIŞLARI GÖRÜNCE TEPKİ VERİRİZ

Gökhan Çeliktürk yerel yönetimleri yaptığı imar çalışmaları, alt yapı çalışmaları ve diğer faaliyetlerini takip ettiklerini ve yanlış gördükleri çalışmalara gerekli tepkiyi gösterdiklerini söyledi. Oda olarak başta imar çalışmalarında gördükleri yanlışlara itiraz ederek düzeltilmesi için girişimler yaptıklarını ve meslektaşlarını ilgilendiren konularda her zaman dik durduklarını belirtti. HABER MERKEZİ