Şehitkamil Belediyesi, mahalle olan köylerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil’de yollar kilit taşlarıyla güzel bir görünüm kazanırken, Göksüncük mahallesi sakinleri ise yapılan kilit taşı çalışmalarını beğenerek Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

KIRSALDAKİ MAHALLELERE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bozuk ve çamurlu mahalle köy yollarını baştan aşağı kilit taşıyla yenileyerek güzelleştiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göksüncük Mahallesi'nde yaptığı kilit taşı çalışmasıyla mahallenin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Kilit taşı çalışmasını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, “Köy ve mezarlık içi kilit taşı çalışmalarıyla çevre düzenlemesi yapan belediyemiz, mahallemizi çamur, toz ve bozuk yollardan kurtardı. Bugüne kadar görülmemiş bir hizmet görüyoruz. Bu çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan Allah razı olsun” şeklinde konuştular.

ÇAMURLU VE BOZUK YOLLARDAN KURTULDUK

Şehitkamil Belediyesi’nin çalışmasından memnun olduklarını dile getiren Göksüncük Mahalle Muhtarı Ahmet Sarıoğlu, “Kilit taşlarımız belediyemizin ekipleri tarafından döşeniyor. Neredeyse bozuk yollarımız kalmadı. Eskiden yollarımız çok dardı, Belediyemiz yollarımızı genişleterek, kilit taşı döşemesini sürdürüyor. Asfaltlama işimiz bitti. Köy mezarlığımızın içi kış aylarında çamurdan geçilmiyordu. Şimdi gördüğünüz gibi her yere kilit taşı yapıldı. Bu güzel çalışmalardan dolayı mahallem ve şahsım adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. Bülten