Gaziantepspor yeni sezon öncesi yeni teknik heyet ve futbolcuların tanıtımını yaptı. Celal Doğan Tesislerinde gerçekleştirilen ve kırmızı siyah renklerin kapladığı tanıtım oldukça keyifli geçti.

Başkan İbrahim Kızıl'ın katılamadığı törene As Başkan Bülent Konca ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktörü Okan Buruk, Yardımcı Antrenörler ve takımın yeni transferleri Elyasa Süme, Koray Arslan, Erdem Şen, Emre Nefiz, Oğuzhan Türk, Barış Yardımcı, Bora Sevim, Eray Birniçan, Abdulkadir Kayalı, Semih Aydilek, John Chibuike, Carlo Costly, Gbenga Arokoyo, Grando Chico, Patrick Nascimento ve Demba Camara ve yeni sezon formalarımızın tesislerimizde tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

HERKES UMUTLU

Törende konuşan Bülent Konca, 2014-2015 sezonunda güzel şeylere imza atmak istediklerini belirterek, " Yeni transferlerimizle bunu gerçekleştirmek ve sezonu mutlu bir şekilde tamamlamayı arzusundayız. Kaliteli bir ekip oluşturduk. İnşallah Süper Lig'de özlediğimiz başarıları elde ederiz dedi. Taraftarlarımızın dan takımını yalnız bırakmamalarını ve Passolig kartlarını alarak takımına destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

FORMALARDA TANITILDI

Öte yandan konuşmaların ardından yeni transferlerin giydiği formaların tanıtımı yapıldı. Kaleci formalarıyla birlikte 6 çeşit formanın tanıtımını yapan kırmızı-siyahlılar oldukça mutluydu.