PTT birinci liginde oynadığı ilk üç maçından da puanlar çıkartma başarısı gösteren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendini kanıtladı.

Mavi – beyazlı ekibin bu sezon her mevkii de alternatifin olması takım içerisinde ki rekabet gücünü arttırdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda elde ettiği Kayseri Erciyes galibiyetiyle sadece hanesine üç puanı yazdırmadı aynı zamanda, takım ruhu, oyuncuların birbirine olan bağlılığı ve oyun yapısı ile bu sezon çok daha farklı olacağını gösterdi.

Gaziantepli futbol severler de uzun süredir böyle bir takım görmeyi çok özlemişti. Yeni transferlerin yapılmasıyla takımdaki rekabet de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ a yarayacak. Kaleden tutun da savunma, orta saha ve hücum hattında oyuncular forma için savaş veriyor. PTT birinci lig temsilcimizin yedek kulübesi de zenginleşti. Artık teknik adam Hakan Kutlu’nun’da eli de iyice güçlenmiş oldu.

SÖZ VERDİK

Ligin ilk 3 haftasında alınan 5 puanın değerlendirmesinden çok ortaya çıkan tablonun daha önemli olduğunu söyleyen Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, şunları kaydetti:

“Bizim için takımın bir resim vermesi önemli. Koşan, mücadele eden, rakibi dişleyen bir kadro kurmayı hedefledik. Ben bunun sözünü yönetime, camiaya verdim. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un karakterini ortaya koyacak, mücadele gücü yüksek olan, eksiği de herkes tarafından görülebilen bir takım ortaya çıkarmak istedik. Bunu yapabilirsek, eksikliği de giderirsek PTT 1. Ligin en iddialı ekiplerinden oluruz.”

MUHARREM TÜRKOĞLU