Gaziantepspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı çalışarak değerlendiriyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, sezonun 4. haftasında deplasmanda mücadele edeceği Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Mutlu Topçu, sezona iyi başlayamamanın sıkıntısını futbolcuların üzerinden atmak adına antrenmanların dışında motivasyon çalışmaları da yaparak futbolcularından her maça final havasında hazırlanmalarını istedi.

ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Takım içerisinde yer alan bütün futbolcularına güveninin sonsuz olduğu belirtilen genç teknik adamın, ligin zorluğunun ne derecede olduğunun bilincinde olduklarını ve bu zorluğun üstesinden gelebilecek kabiliyette futbolcu topluluğu sahip olduğunu yakın çevresine söylediği öğrenildi.

REKABET YARATILACAK

Elinde ki her oyuncudan maksimumum düzeyde yararlanmak istediğini dile getiren Topçu’nun öncelikli hedefinin takım içerisinde rekabet yaratmak olduğunu ve aynı zamanda arkadaşlık düzeyinin de bozulmaması konusunda planlar yaptığı öğrenildi.

KARİYER YAPACAKSINIZ

Gaziantepspor’un başarıyı yakalamasında ki en önemli unsurun ligde oynayacağı her maça aynı ciddiyetle hazırlanmaları gerektiği ve ligde büyük küçük diye rakip ayrımı yapılmaması gerektiği belirtildi.

Teknik Patron Mutlu Topçu, oyuncularıyla yaptığı bireysel konuşmalarında Gaziantepspor’un elde edeceği her başarıda futbolcuların kendi değerlerini artıracağını ve karayerlerinde çıkış yakalayabilmek adına önemli bir kulüpte yer aldıklarını bu nedenle her maça en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini ve maçlarda da performanslarını üst seviyelere çıkarmalarını istediği öğrenildi.