Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk geçen sezon takım olma adına güzel işler hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu sene neredeyse her maçımız deplasman maçı gibiydi. Çünkü Gaziantep'te yapılan hiç bir maçta iç saha avantajını yakalayamadık” dedi.

Oyuncularından memnun olduğunu ifade eden Buruk, her oyuncusunun her maça aynı ciddiyetle çıktığını, bunun da kendisi için çok önemli olduğunu belirterek "Bu sezon 22-23 yeni oyuncuyu kadromuza kattık ama yine de iyi bir birliktelik yakaladık. Elde edilen puanlarda da bu birlikteliğin çok büyük katkısı oldu" dedi.

İYİ VE KÖTÜ GÜNDE YANINDA OLMALIYIZ

Buruk, sezon boyunca yaşanan taraftar eksikliğine dikkati çekerek, "Bu sene neredeyse her maçımız deplasman maçı gibiydi. Çünkü Gaziantep'te yapılan hiç bir maçta iç saha avantajını yakalayamadık. O yüzden gelecek sezon taraftarımızın da biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Gaziantepspor, bu kentin takımı. O yüzden iyi ve kötü gününde yanında olmalıyız" diye konuştu.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "İki takımı da tebrik ediyorum. Sahaya çıkan herkes son maçını iyi şekilde oynamak için oynadı. Özellikle 2. yarıda baskı yedik. İlk yarıda pozisyon bulduk ve verdik. Genç oyuncularımıza şans verdik. Bugün, 14 kişi ile sahaya çıkmıştık. Oyuncularımın katkılarımdan dolayı memnunum. Balıkesirspor'u da son haftalardaki başarılı performansından dolayı kutlarım" dedi.

HİÇ DÜŞME POTASINDA OLMADIK

Kadro genişliği olmadığı için bugün 14 kişiyle oynadıklarını söyleyen Buruk, “Son maç olmasına rağmen oyuncuların yüzde yüzünü vermesine sevindim. İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Hiçbir zaman alt tarafa yaklaşmadık. Hiçbir zaman düşme potasının içinde olmadık. Hep orta sıralarda dolandık ve ligi de 10. sırada bitirdik. Yeni kurulmuş bir takımdık. Bu bizim için bir başarıdı” diye konuştu.