AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, 4. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesi Şehitkamil ilçe teşkilat üyeleri ve kadın kollarının düzenlemiş olduğu birlik beraberlik toplantısında biraraya geldi. Uğur, “Kadın kolları ve teşkilatımızın fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti’nin başarısında her daim öncü güç olmuştur” dedi.

Şehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin eşlerine yönelik düzenlenen tanışma toplantısında konuşan ilçe başkanı Halil Uğur, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatlarının 4 Milyon üyesiyle dünyanın en büyük kadın örgütlerinden biri olduğunu söyledi. Uğur, “AK Parti’nin önümüzdeki hedefi, 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın kolları ve teşkilatımızın fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti’nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Biz, siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Biz takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. 31 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan kadın kolları kongremizin hayırlı olmasını diler ve kadın kollarının yeni yönetiminde görev alacak dava arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim.’’ dedi.

Siyasi İşlerden Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Cem Karamağara’nın da katıldığı toplantıda Şehitkamil ilçe kadın kolları başkanı Hülya Kılıç da bir konuşma yaptı. Haber Merkezi