BATILI DÜŞÜNÜRLERİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Tatil anılarımı ara sıra yazacağımı beyan etmiştim.

İşte o anılar…

Vakkas Bey olmadığımız anlaşılınca, havaalanına bırakıldık… Otelimize servisle transfer edildik.

Yemek vakitlerinde indiğimiz restaurantlarda, çalışan elemanlar ile konuşma arasında nereli olduklarını, maaş durumu konusunda sohbet ettik… Çalışanlar genelde mevsimlik olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da insanı olduğunu kalma ve iaşe bedava olduğundan para biriktirdiklerini söylediler.

Kıbrıs’tan Türkiye'ye bakışınız nasıl?

Memleketinizden Türkiye’ye bakışınız nasıl? sorularıma ilginç cevaplar aldım. En fazla ilgimi çeken, aslen Tuncelili olan A…. İsimli gençti.

Genci biraz deşeleyince;

-Abi bizim orada sorun yok,

-Sorunlar dışarıdan gelen kişilerce kurgulanıyor. Bizleri devamlı bir yere toplayarak onların tabiri ile TC hükümetinin kendilerini kullandığını, TC hükümetinden ayrılarak Bağımsızlık savaşı vermemiz gerektiğini, bulunduğumuz yerde bunu yapmamızı, burada yapamıyorsak Dağlara çıkmamızı, Silahlı eyleme girmemizi, bizim kullanıldığımızı söylerler, eğer onların deyimlerine uymaz isek bu kez baskı ve tehditlerin başladığını söyledi.

Hatta kendilerine öğütler veren, seminerler düzenleyen kişilerin genellikle Türkiye cumhuriyeti Vatandaşı olmadığını, Boyunlarında Haç olduğunu, iyi derece yabancı dil bildiklerini, yani yabancı olduklarını, önce giyim kuşam, devamında da para verdiklerini ,eğer onlarla bir kez bu şekilde ilişkiye girilmesi halinde,bir daha bu girdaptan çıkılamayacağını söyledi.

Vatanlarının ne olduğunu sorduğumda genellikle ABD, İNGİLİZ, bazen de ARAP ülke vatandaşı olduğunu söyledi.

O genç bende bunlara bulaşmamak, bayrağı altında yaşadığım, ailemin doyduğu ülkeye ihanet etmemek için genellikle ailelerinin yaşadıkları ilden uzaklaştırma yoluna gittiğini söyledi.

Yurdumu Tüm halkıyla birlikte kurtuluş savaşı vererek Kurtaran ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini Kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün varlığı, Bizlerin Bu günlerimizi yaşamamıza yegane sebeptir

Oysa kafamızı kaldırdığımızda kendimize binlerce düşünce aklımıza geliyor.

SORU;

-Atatürk Düşmanlığı için kimleri Kullandılar Emperyalistler Ülkemizde ?

Kimler Emperyallerin Uşaklığını yaptı ?

CEVAP;

-Geldiğimiz duruma bakınca Emperyalistlerin ağızlarından çıkanları ve hangi kitleleri kullandıkları ortaya çıkıyor ...Sahte Kemalistler, Dinciler, Cemaatler , Tarikatçılar, Türk düşmanı bölücü etnikler.

Mesele Osmanlı veya Cumhuriyet değil Mesele Osmanlı’yıda yıkan düşmanın Cumhuriyetide yıkmak istemesi , Mesele Türkün Devleti, Mesele Türk halkı, Mesele Türkiye Birlikteliği ...

Neden mi?

BİR KAÇ BATILI DÜŞÜNÜRÜN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ;

Artık Nasıl Bu hale geldiğimiz bilinmeli,birliğimiz ve dirliğimize karşı konulan ayrımcı düşünceleri ortadan kaldırmayılız.

BİZ KARDEŞİZ….

KARDEŞLİĞİMİZ DİN, DİL, IRK AYRIMI İLE ARAMIZA NİFAK SOKULMAMALI.

BİZİM BUNLARDAN ALACAĞIMIZ ÖĞÜT VEYA FEYZ YOKTUR, BATI KENDİNİ YOK ETMEYE BAŞLADI.