Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon Budan otelde kamp yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun Norveç’te olması nedeniyle takımı yardımcı antrenör Gökmen Barış çalıştırıyor.

Kampın on birinci gününde sabah konakladığı otelin kondisyon salonunda bir antrenman gerçekleştiren mavi - beyazlılar, akşam ise saha çalışması yaptı.

OLUMLU SİNYALLER VERİYORLAR

Afyon kampının çok olumlu geçtiğini, yaptıkları transferlerle takımın daha da güçlendiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yardımcı antrenörü Gökmen Barış, “Çok güzle bir kamp dönemi geçiriyoruz. Futbolcularımız birlik ve beraberliği başarı için olumlu sinyaller veriyor. En büyük hedefimiz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u bir an önce layık olduğu yere taşımak. Bu doğrultuda var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ZEVK VEREN TAKIM OLACAĞIZ

Barış, oynadığı futbolla zevk veren bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Bu sezon futbol ve oyun anlayışımız hep hücum üzerine kurulu. Bunu oyuncularımıza yansıtmaya çalışacağız. Geçen sezonun son birçok maçta oynadığımız ofansif futbol sayesinde seri galibiyetler alarak ligi iyi bir yerde bitirdik. Bu oyun anlayışımız yeni sezonda da sürecek. Oyunu kendi sahasında kabul eden değil, hücumu ve golü düşünen, çok koşan bir takım olacağız. Bu takımı layık olduğu yere getirmek için teknik heyetimiz ve futbolcularımız üzerine düşen görevi yerine getirecektir”

MUHARREM TÜRKOĞLU