Gaziantepspor Cuma akşamı kendi evinde konuk edeceği Sivasspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde sürdürüyor.

Dün öğleden sonra yapılan antrenman öncesi futbolcuları bir araya toplayan teknik direktör Mutlu Topçu, hepsiyle bir konuşma yaparak "Hem bize hem de onlara şiddetle puan gerekiyor, bu doğrultuda ise final niteliğinde bir maç oynayacağız. Bizler daha dikkatli olup ilerleyen haftalarda kendimizi sıkmamak adına kazanmak durumundayız”dedi..

HENÜZ RAHAT DEĞİLİZ

Son haftalarda sergilenen performanstan memnun olmadığını ifade eden Topçu, futbolcuları ciddiyete davet etti. Geçen hafta oynadıkları Trabzonspor maçında sahada verilen mücadelenin kendilerine kesinlikle yakışmadığını kaydeden teknik patron Topçu, “Sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kaldı ve önümüzde 7 haftalık bir süreç var. Kalan haftalarda bütün rakiplere karşı ciddiyetimizi bozmadan mücadele etmek zorundayız. Henüz tam anlamıyla rahat bir konumda değiliz bu nedenle daha derli toplu oynamak zorundayız ve bize lazım olan puanları almamız gerekiyor” dedi.

BİZİ YANITIMASIN

Bu hafta karşılaşacakları Sivasspor’un tehlike bölgesinde olduğunu ve artık kaybedecek bir şeylerinin kalmadığını açıklayan Topçu, “Artık onlarda bütün maçlarına kazanmak için çıkacaklar ve bize karşı da sahada var güçleriyle mücadele edecekler. Rakip takımın durumu bizi asla yanıltmasın, deplasmanda da oynasalar kendi evlerinde de oynasalar bütün rakiplerini zorlayacaklardır. Hem bize hem de onlara şiddetle puan gerekiyor, bu doğrultuda ise final niteliğinde bir maç oynayacağız. Bizler daha dikkatli olup ilerleyen haftalarda kendimizi sıkmamak adına kazanmak durumundayız” diye konuştu.

SERDAR ÖZEKŞİ