Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Mehmet Kızıl, Barolar Lokalinde hemşerileri ve basınla bir araya gelerek, adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kızıl'' Barış ne demektir, herkese göstereceğiz''dedi.

HİÇ BİR PARTİ, ÜLKE MESELELERİNDE AK PARTİ GİBİ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIŞTIR

Kızıl''Gazianteplilerin ve Güneydoğuda yaşayan insanlardan gelen yoğun talepler üzerine, siyasete adım atmış bulunuyorum. Hiç bir dönemde, hiç kimse bu ülkenin meselelerinde Ak Parti gibi elini taşın altına koymamıştır. Kan üzerinden politikalar yaptılar. Televizyonları açtığımızda 12'si ölü ele geçirildi,bizden de 4 şehit var diye haberlerle karşılaşıyorduk. İşte Ak Parti buna dur dedi. 13 yıldır iktidardan düşer miyiz? Bize bir suikast yaparlar mı? Bize ne gibi kötülükler yaparlar? hesabını yapmadan Sayın Cumhurbaşkanımız, reformlar yaparak bu ülkeye hizmet etmiştir.''diye konuştu.

BARIŞ SÜRECİNİN MUTLULUKLA BİTMESİ İÇİN AK PARTİ BU SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKMALIDIR

Bugün barış sürecinde geldiğimiz nokta birinci aşamadır diyen Kızıl'' Bu aşamadan sonraki süreç emin olun değil çocuklarımızı, torunlarımızı ilgilendiren bir süreç olacaktır. Bu yüzden barış sürecinin mutlulukla bitmesi için, operasyon yapılan dağlarda piknik yapılabilmesi için, bu dönemde de Ak Parti bu seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmalıdır. 400 milletvekili lazımsa, halkın maceraya girmeden, 400 milletvekilini seçmesi gerekiyor.''ifadelerini kullandı.

BARIŞ NE DEMEKTİR, HERKESE GÖSTERECEĞİZ

Kızıl''Bende bu heyecana katılmak için bundan sonraki süreçte, ülkeme, Gaziantep'e iyi hizmetler edebilmek için bu kararı aldım. Bütün hemşerilerimle ve Gaziantepliler ile beraberim. Ak parti ile beraberim. Barış ne demektir, herkese göstereceğiz. Zaten bu kadar aday sayısının oluşturduğu bir heyecan var, bu heyecanımı da Gaziantepliler ve bütün hemşerilerimle paylaşıyorum.''şeklinde konuştu.

HEMŞERİLERİNDEN TAM DESTEK

Aralarında Şanlıurfa çeşitli kanat önderleri,aşiretlerin ileri gelenleri, iş adamları ve sanayicilerinde bulunduğu Şanlıurfalı dostluk ve kardeşlik grubu, Mehmet Kızıl'ı 2015 yılı, Haziran ayında yapılacak seçimlerde destekleyeceklerini söylediler

Adaylık toplantısı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Okan YILMAZ