Kaymakamlar kararnamesi ile Şahinbey Kaymakamlığına atanan Selami Aydın, Kütahya Vali Yardımcılığı’na atanan Kaymakam Uğur Turan’ı makamında ziyaret ederek hem daire müdürleri ile tanıştı ve hem de ilçe ilgili bilgiler aldı. Uğur Turan’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, “ Burada çok güzel hizmetler yaptınız. Benim hedefim, sizin açtığınız bu bayrağı daha ileriye taşımaktır” dedi.

ÇİÇEKLE KARŞILANDI

Kaymakam Uğur Turan tarafından çiçeklerle karşılanan Selami Aydın Daire Müdürleri ile tanışan ve bir süre sohbet ederek,“ Burada el ele vererek Şahinbey ilçesinde yaşayan halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba harcayacağız. Kaymakamımız Uğur Turan burada çok güzel işlere imza attı. Hepimizin hedefi devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımaktır. Bunun yolu da birlikte hareket etmekten ve yılmadan sadece hizmet felsefesi ile hareket etmekten geçer. Allah bizi utandırmasın. Bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin” diye konuştu.

GÜZEL GÜNLERİMİZ OLDU

Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Şahinbey Kaymakamlığı görevini gönül rahatlığı ile Selami Aydın’a devrettiğini ve burada çok güzel günler geçirdiğini belirten Kaymakam Uğur Turan ise,” Bizler devletimizin ve milletimizin hizmetinde olan insanlarız. Bugün Şahinbey’de, yarın vatanın başka bir toprağında ne görev verilirse verilsin her zaman aynı şevk ve heyecanla çalışırız, çalışmaya hazırız. Şahinbey’de yaklaşık 3 yıl görev yaptım ve çok güzel günlerimiz oldu. Valimiz Erdal Ata’nın emrinde halkımızın hizmetinde olduk. Onların acılarını paylaştık, sevinçlerine ortak olduk, evlerine gittik, çaylarını içtik, sofralarına oturduk, iyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında bulunmaya gayret gösterdik. Umarım hoş bir sada bırakmışızdır. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, onların da haklarını helal etmelerini istiyorum. Görevimi, gönül rahatlığı içerisinde Selami Aydın kardeşime devrediyorum. İnanıyorum ki, kardeşimizde burada güzel işler başaracak” şeklinde konuştu. BÜLTEN