TARAFTAR DEĞİŞTİ

Gaziantepspor’un ligde iyi sonuçlar alması ve üst sıralara doğru tırmanışa geçmesi yönetime kırgın olan taraftarın görüşünü de değiştirdi. Gaziantep27 Gazetesi spor ekibi sokağa inerek taraftarın nabzını tuttu ve Gaziantepspor’un yeni sezondaki hedeflerini ve takımın asıl olması gerektiği yeri konuştu. Taraftar umutlu bir o kadarda heyecanlı. 2000 senesindeki Gaziantepspor’u arayan kırmızı-siyahlı taraftarlar takımı baştan aşağı analiz ederek bazı tavsiyelerde bulunmayıda ihmal etmedi.

İşte taraftarların Gaziantepspor hakkındaki düşünceleri

Furkan Öztokmak

HAYALİMİZ ŞAMPİYONLUK

Gaziantepspor geçen seneye göre bu yıl dahada güzel oldu. Okan Buruk’un sayesinde yeni gelen genç futbolcularla birlikte yeni bir Gaziantepspor yaratıldı. Şampiyonluğa oynamak en büyük hayalimiz. Daha önceden bu başarıldı bizde artık ligde söz sahibi olmak istiyoruz Avrupadan men cazamız var. Bu sene Avrupa’ya gitmeye hak kazanıp cezamızı bitirmek istiyoruz. Kazanmak mutluluk veriyor tabi bu sene taraftar, hoca, futbolcular tüm Gaziantepspor sevenlerini bir araya getirmek için kazanarak mutlu olmak istiyoruz inşallah Akhisarı’da yeneceğiz

Meral Demir

ESKİ GAZİANTEPSPOR'U GÖRMEK İSTİYORUZ

Başarının ve güvenin olduğu Gaziantepspor'umuzun her zaman yanındayız. Gaziantepspor iyi transfer yaptı. 5 yıl iddialı futbolcusuyla taht kurucak. Bizim eski günlerdeki Gaziantepspor’u görmeye çok ihtiyacımız var. Kent olarak kenetlenip takımın iyiye gittiği şu haftalarda hep beraber destek olarak Gaziantepsporumuzun üst sıralara tırmanmasında önemli bir rol üstlenmeliyiz. Bizim birlik ve beraberlik dediğimiz kavramı şu günlerde fazlasıyla üstlenmemiz lazım. Gaziantepspor bu şehrin takımı ve hepimiz sahip çıkmalıyız.

Görkem Yıldırım

DEFANSIMIZ ÇOK İYİ

Karcemarskas'ın sakatlanmaması lazım. Defansımız bu sene çok iyi. Geçen seneki defans yüzünden çok goller yedik küme düşmeye kadar gittik ama Allah’a şükür şansımız yaver gitti. Bu yıl inşallah o sıkıntıları görmeyiz ilk 5 içerisinde oluruz. Okan hoca ve takım ellerinden fazlasını yapacaklarına inanıyoruz. Okan Buruk’un elinde kaliteli bir kadro var. Yönetim bu sene iyi iş çıkardı ve iyi bir takım kurdu. İlerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alarak sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi’ne en azından gitme hakkını kazanacağız”

Evsa Bozoğlu

HERKES MUTLU

Gaziantepspor ligde kazandıkça bizde mutlu oluyoruz. Eminimki benim mutlu olduğum kadar her Antepli mutlu oluyordur. İnsan tuttuğu takımın kazanmasını ister bizde her maçımızı kazanmak istiyoruz. Gaziantepspor'umuz kazanıyor. Şu an herşey yolunda. Oğulcan Çağlayan’ı sürekli ilk 11 de görmek istiyoruz. Karcemarskas sakatlanmasın Binya’yı da kadroya almasın. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Bir bakıyorsun 90’ıncı dakikada bir hata yapıyor kalende gölü görüyorsun ve mağlupsun. Bunu geçtiğimiz sene çok yaşadık.

Asya Taşdelen

DAHA İYİ OLMASINI İSTİYORUZ

Daha iyi olmak lazım . Biz daha iyi olmasını istiyoruz. Okan Hoca bunu başaracaktır. Gaziantepspor her zaman üst sıralara oynamalı, Gaziantepsporumuz kazandıkça biz daha da mutlu olucaz. Forvette Muhammet ve Oğulcan her zaman oynamalı. Bu oyuncular takıma herzaman katkı sağlıyor. 90 dakika boyunca yılmadan yorulmadan bıkmadan usanmadan mücadele eden bir takım istiyouruz. Şu ana kadar oynanan müsabakalarda bunu gördük. Bundan sonrada görmek istiyoruz. Bu bizim taraftar olarak en doğal hakkımız.

Yunus Emre Dalbudak

HAVAYA GİRMEMEK GEREK

Gaziantepspor’un şu anki puan durumu ile havaya girmemesi gerek. Henüz kazanılmış bir kupa ve sürekliliği olan bir galibiyetler serisi yok. Sadece herşey iyi gidiyor o kadar. Geçtiğimiz senelerde çok ağladık. Hep alt sıralarda oynayan bir takım olduk. Uzun süredir yaşanan bu durum ise taraftarı stada, tribüne çekme etkisini kaybettirdi. Son çıkan passolig zırvalığından sonrada zaten tribünde taraftarı görmek zor. Aslında takımını desteklememek değil bunun adı. Parasal sorunların olduğu bir ülkede passolig fiyatı pahalı ve biletlerde bununla orantılı. O yüzden tribünde az taraftar var. Gaziantepspor umarım sezonu bu gidişatla üst sıralarda bitirir

Selçuk Çerçi

ÜST SIRALARA HASRET KALDIK

Herkes gibi bizde takımımızın her yıl üst sıralara oynaması ve turnuvalarda yer almasını istiyoruz. Gaziantepspor’u sevenler, taraftarlar, insanlar buna çok hasret. Yeni sezonda iyi bir kadro kuruldu ve istenilen aşamaya geliniyor. Kadromuz çok kaliteli ufak tefek eksikliklerimiz tabiki var. Defansta hala hatalar yapılıyor. Ortasahada bir 10 numara eksikliği var. Bunu futbolcular ortak hareket ederek gideriyorlar. Ancak bu takıma Chibuke’den bir kaç gömlek üstün ve maç kazandıran bir oyuncu mutlaka şart. Devre arasında transfer edilmeli.

Mehmet Nezir Fırat

YÖNETİMİ KUTLUYORUM

Gaziantepspor yönetimini yeni sezonda kurduğu kadrodan dolayı tebrik ediyorum. Okan Buruk’ta bu takımın başına getirilecek efendi teknik direktörlerden birisiydi. Tam isabet oldu. Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın’dan çok çektik. Takım kazanıyordu aslında Sergen’in yaptığı birşey yoktu. Bunu sonradanda gördük fazlasıyla. Önemli olan tabi geçtiğimiz sezon değil artık. Önümüzde çok zorlu bir Akhisar maçı var. Burdan alacağımız bir galibiyet bize takım olma kimliğimizi kazandıracak ve özgüvenimizi getirecektir.

İsmail Şahan

ESKİ GAZİANTEPSPOR'U ÖZLEDİK

Ortasahada kopukluklar yaşanıyor. Kanatları fazla kullanamıyoruz. Ancak buna rağmen iyi oyun ile gol yollarında başarılı oluyoruz. Okan Buruk oyunu iyi okuyan bir hoca. Bunu geçtiğimiz maçlarda da gördük. Elinde iyi bir malzeme var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arıyor. Biz eski günlerdeki Gaziantepspor’u çok özledik. İnşallah Okan Buruk ve yeni takım ile bu hava bozulmaz ve ligin sonuna doğru yine eski günlerdeki gibi korkulan bir takım oluruz ve hedeflerimize ulaşırız.

Özgür Demircioğlu

KARCE'NİN HEYKELİ DİKİLMELİ

Benim takımda en çok sevdiğim oyuncu kişiliği, karakteri ve oyunuyla Karcemarskas. Ne olursa olsun asla takımı bırakmadı. Milli takıma Gaziantepspor’da yediği gollerden sonra bile çağrılmadı. Ancak yinede kırmızı-siyahlı sevdadan vazgeçmedi. Bunun görüntünün iyi analiz edilmesi lazım. Kimileri Alex, Hakan Şükür şu bu diyor ama heykeli dikilecek asıl adam Karcemarskas. Böyle kişilikli oyunculara çok ihtiyacımız var. Gaziantepspor’dan bu sene umudum çok büyük. Gerçekten özlenilen takım bu sene gelmezse bu gidişle önümüzdeki yıllarda göreceğiz.