Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçimi hem istikrar, hem demokrasi adına önemli bir adımdır” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Başkan Nakıboğlu, “Türkiye, demokrasisini kökleştirecek bir olgunluk ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerini gerçekleştirdi. Halk tarafından Cumhurbaşkanının ilk defa seçilmiş olması, yeni Türkiye ve demokrasi açısında son derece önemlidir. İş dünyası olarak seçimleri hem istikrarımızın korunması hem de demokrasimizin gelişmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Doğrudan halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz” dedi.
Sayın Erdoğan gibi iş dünyasına uluslararası özgüven kazandırmış bir Başbakanın, Cumhurbaşkanı olarak daha büyük katkıları olacağına eminim diyen Başkan Nakıboğlu, “Seçimin ilk turda sonuçlanması da iş dünyamız açısından çok hayırlı olmuştur. Türkiye gündemi böylece yeniden siyasetten ekonomiye dönecektir. Ülkemiz bugünden itibaren 2023 hedeflerine odaklanmalıdır” diye konuştu.
Başkan Nakıboğlu sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, kendilerine üstün başarılar dileriz. Bu vesileyle, son 7 yıldır, Cumhurbaşkanımız olarak, hem yurt içinde, hem de yurt dışında, milletimizi layıkıyla temsil eden, başarılı bir şekilde görev süresini tamamlayan 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'e de şükranlarımızı sunarız.”