Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıkları sürdürüyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde Gaski Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalışma yaptı.

Her hafta daha iyi mücadele ettiklerini kaydeden teknik patron Hakan Kutlu, Futbolcuların performansından memnun olduğunu ve bu durumun gelecek adına umut verici olduğunu aktardı.

PERFORMANSTAN MEMNUNUM

Geride kalan haftalarda mağlup olmadıklarını hatırlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Geçen hafta Altınordu'yu konuk ettik ve galibiyete yakın taraftık. Son dakikada yediğimiz golle 1 puana razı olduk. Her şeye rağmen iyi oynuyoruz. Her hafta iyi mücadele ediyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Bu durum ise gelecek adına umut verici” dedi.

GOL ATMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ

Oynadıkları karşılaşmalarda rakip sahada etkili olmaya çalıştıklarını dile getiren Kutlu, “Final paslarında istediğimiz sonuca gidemediğimiz için gol atmakta güçlük çekiyoruz ancak bu sıkıntıyı gidermek için çalışıyoruz. Hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile oynayacağız. Adana ekibi, güçlü ve lider konumda. O yüzden güçlü olmanın yanı sıra moralli ve hırslı bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Rakibimizi analiz ederek hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kendi eksikliklerimizi de giderip, Adana'dan puanlarla döneceğiz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU