5 maçta 7 puan toplayan ve 9’uncu sıraya yerleşen Gaziantepspor’da şimdi gözler, hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçına çevrildi.

Hedef, Kayserispor’dan sonra Galatasaray’ı da devirip, puanları toplamaya devam etmek.

Gaziantepsporlu futbolcular, geçen hafta sonu oynanan Kayserispor maçının ardından izin dahi kullanmadan kendi tesislerine kapanarak Galatasaray’ı hedef almaya başladı.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizde, Kayserispor karşısında elde edilen galibiyetin sevinci yaşanırken, bir yandan da hafta sonundaki Galatasaray maçı düşünülmeye başlandı.

Ligin ikinci haftasında Bursaspor’u deplasmanda mağlup eden kırmızı – siyahlı ekipte artık tüm hesaplar, Aslan’la oynanacak maç üzerine yapılıyor. Hedef, süper ligde şampiyonluk yaşayan Borsaspor deplasmanından sonra Galatasaray’ı da devirip, iki büyük maçtan zaferle ayrılmanın yüksek moraliyle yola devam etmek.

Gaziantepspor’da bu önemli sınav öncesinde müzmin sakat Anton Putsila dışında Marçal’da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Muhammed İldiz ise kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Mutlu Topçu, Galatasaray karşılaşmasına en ideal kadrosuyla hazırlanmaya çalışıyor.