Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve beraberindeki GAİB heyeti, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret ederek Şefkat Mağazasında incelemelerde bulundular.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçı Birlikleri Başkan Vekili Mehmet Teymur ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer'den oluşan heyet Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti. GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, ziyarette yaptığı konuşmada son yıllarda Gaziantep’te gerek belediyecilik alanında, gerekse de sanayicilerin ihracat noktasında elde ettiği başarıların şehir adına çok sevindirici gelişmeler olduğunu söyledi.

RAKAMLARI DEĞERLENDİRDİLER

Gaziantep ve bölgeden gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında da açıklamalarda bulunan Çıkmaz, “Şehirle bir bütün olarak bu başarıyı hep birlikte Türkiye’nin 2023 hedeflerine taşımak istiyoruz ”dedi Ziyaret sonrası Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, GAİB heyetine belediye bünyesinde kurulan Şefkat Mağazasını gezdirdi. Mağazanın dar gelirli ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlandığını kaydeden Tahmazoğlu, “Şefkat Mağazası bir alışveriş merkezi gibi çalışıyor. Belirli kriterlere uyan ailelere 'Şefkat Kart' veriyoruz. Ailenin nüfus sayısına göre yüklediğimiz puan ile vatandaşlarımız her ay gelip bu mağazadan gönüllerince alışveriş yapabiliyorlar” diye konuştu. BÜLTEN