PTT birinci ligin ikinci yarısına seri mağlubiyetlerle başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu akşam deplasmanda Adanaspor karşısında çıkış arıyor.

ADANASPOR – GAZİANTEP B.B
SAHA: ADANA 5 OCAK
TARİH: 16 ŞUBAT PAZARTESİ (BUGÜN)
SAAT: 19.00
HAKEMLER: KORAY GENCERLER – ALİ SAYGILI – MEHMET KISAL
YAYIN: TRT SPOR

Hedefini belirleme açısından son derece önemli olan Adanaspor karşılaşmasında mavi – beyazlı temsilcimiz ya Play Off grubuna yaklaşacak yâda küme potasına girecek.

PUAN SAVAŞI

Her geçen hafta daha da zorlu maçlara sahne olan PTT 1. ligde 20. haftanın kapanış maçında 22 puanla 13. sırada yer alan Adanaspor ile 20 puanla 14. sırada yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu akşam resmen puan savaşı verecekler.Her iki takım açısından bir bakıma 6 puan niteliği taşıyan mücadele de ev sahibi Adanaspor’un galip gelmesi durumunda puan farkını 5’e çıkartarak ligde rahat bir nefes alacak. Temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un maçı kazanması durumunda ise rakibinin 1 puan üstüne çıkacak. Beraberlikte ise fark yine 2 olarak kalacak.

KADRO SAĞLAM

Devre arasında kadrosuna yaptığı takviyelerle revizyona giden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda bir türlü ideal kadro ile sahaya çıkamadı.Bazı oyuncularının cezalı bazılarının ise sakat olması nedeniyle istediği ekip ile bir türlü sahaya çıkamayan teknik ekip ilk defa Adanaspor maçında eksiksiz bir kadro ile sahada olacak. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun kafasında ki ideal on bir bu akşam sahada olacak.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAK

Geçen hafta kendi evinde lider Kayserispor karşısında iyi mücadele etmesine rağmen tek golle sahadan mağlubiyetle ayrılan mavi – beyazlı ekipte Adanaspor karşılaşması adına geri sayım sürüyor. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde sıkı bir çalışma yapan temsilcimiz, ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarını almak istiyor. Ligin ikinci yarısına Alanyaspor, Boluspır ve Kayserispor karşılaşmalarını kaybederek başlayan ekip, bu akşam Adanaspor karşısında galip gelerek şeytanın bacağını kırmak istiyor.

ADANA CEPHESİ

Geçen hafta Ordu deplasmanından bir puanla dönen Adanaspor, kendi evinde konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına deneyimli teknik adam Güvenç Kurtar nezaretinde hazırlıklarını tamamladı.Bu akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edeceklerini belirten Kurtar, “Kaliteli bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Evimizde mutlaka kazanıp Manisaspor deplasmanına umutlu gitmek istiyoruz. Maç, pazartesi oynanacak olmasına rağmen taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU