GAZİŞEHİR GAZİANTEP – GİRESUNSPOR

STAT: KALYON STADYUMU

TARİH: 14 EKİM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 18.00

HAKEM: ABDULKADİR BİTİGEN – ÖZGÜR ERTEM – MEHMET KAĞAN BİNGÜL

YAYIN: BEIN MAX 1

Ligde lideri Akın Çorap Giresunspor’u konuk edecek olan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizin hedefinden tamamen kopmaması açısından bugün ki mücadeleden galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Kayseri A klasman hakemlerinden Abdulkadir Bitigen’in bugün düdük çalacağı mücadele Kalyon Stadyumunda saat 18.00’de başlayacak. Maçı Beın Mak 1 naklen yayınlayacak.

SÖZERİ İLK SINAVINDA

Hüseyin Kalpar’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Erkan Sözeri, bugün Giresunspor karşılaşmasıyla birlikte Gazişehir Gaziantep’te ki ilk maçına çıkıyor.

güzel bir sinerji yakaladıklarını ve bunları antrenmanlarda fazlasıyla gördüklerini aktaran Sözeri, “Bugün oynayacağımız Giresunspor maçında da bunları sahaya yansıtacağız. Burada camiamız, taraftarımız, oyuncularımız, personellerimizle, basınımızla bir aile ortamı kurmak istiyoruz. Tüm bunlarla birlikte başarı da gelecektir diye düşünüyorum. Gaziantep şehri en iyisine layık, bundan önce de önemli işlere imza attık burada da devam ettirmek istiyoruz. Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu camiayı hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Ben oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum" diye konuştu.

KONUKOĞLU GALİBİYET İSTİYOR

Sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşamayı amaçladıklarını belirten Gazişehir Gaziantep kulüp başkanı Adil Konukoğlu, “Ümit ediyoruz ki, Erkan hocamızla bu sevinci yaşarız, kendisine bu konuda sonuna kadar güveniyoruz. Futbolcularımızın yetenekleri zaten ortada bugün Giresunspor ile oynayacağız. Rakibimiz ligin en iyi takımlarından birisi ve şuan da lider durumundalar, işimiz kolay değil ama ben teknik ekip ve futbolcularımdan galibiyet bekliyorum” açıklamasını yaptı.

GİRESUN CEPHESİ

Akın Çorap Giresunspor’un Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini söyledi.

Gazişehir Gaziantep maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Özkul, “Sahamızda üst üste iki beraberlik alarak kaybettiğimiz puanları Gazişehir Gaziantep deplasmanında telafi etmek istiyoruz. Galip gelip üç puanı hanemize yazdırmayı hedefliyoruz. Aldığımız başarılı sonuçlarla Giresunspor hedef takım oldu ama biz bundan rahatsız değiliz. Liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz. Kendi oyunumuzu oynarsak her zaman iyi sonuçlar alırız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU