Gaziantepspor Teknik direktörü Okan Buruk, ligin ilk yarısını 24 puanla tamamladıklarını, belirledikleri hedef doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

Okan Buruk, zorlu bir haftaya başlayacaklarını belirterek, "17 maçlık periyodu tamamladık. Tabi ki, burada topladığımız 24 puan bizim hedeflerimize ulaşmamızda ve ileriye daha iyi bakabilme adına çok önemli. Alt taraftan hep uzaklaşmak istediğimizi söylemiştik. İnşallah bu doğrultuda gidiyoruz. Zorlu bir haftaya başlayacağız. Önce kupa maçını daha sonra lig maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

BAŞARILI OLMALIYIZ

Ziraat Türkiye Kupası ve ligde zorlu bir haftaya girdiklerini ifade eden Buruk, "Hem kupada hem de ligde bu hafta Sivasspor ile oynayacağız. Kupada ve ligde aynı takımla aynı haftada oynamak zor oluyor ama iki maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

FORVET İSTİYORUZ

Lige verilen arada Ferhad Ayaz'ı aldıklarını, Vitor'un Gaziantep'e geldiğini ve takıma katılacağını dile getiren Buruk, şöyle devam etti: "En iyi oyuncuları toplamaya çalışıyoruz. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Forvet hattına takviye düşünüyoruz. Belki bir de kenar oyuncusu olabilir. Transfer yapmak için oyuncu almıyoruz. Gaziantepspor'a yakışır oyuncu almak için uğraşıyoruz” diye konuşüu.