Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu alınan sonuçlardan sonra hedeflerinden saptıklarını söyledi.

İç sahada iyi olmadıklarını itiraf eden Topçu, “Tabi açıkcası iç sahadaki performansımız çok iç açıcı değil. Yani sezonun böyle geri kalan maçlarına baktığımız zaman özellikle iç sahadaki kaybettiğimiz puanlar tabi bizi sıkıntıya soktu ve de kaybettiğimiz puanlara maçlara baktığımız zaman sadece 1-0 olarak görebilirsiniz çoğunu. Tabi hal böyle olunca hedeflerimizden biraz saptık” dedi.

İÇ SAHADA KAYBETTİK DIŞARDA TOPLAMALIYIZ

Daha iyi işler yapmalarının gerektiğini belirten Topçu, “Dolayısıyla şimdi tam tersi deplasmanda o başarılı dediğimiz takımımız yine daha iyi işler yapması için uğraşacağız hani iç sahada kaybettiğimiz puanları dış sahada toplamak zorundayız” ifadesini kullandı.

GOL BÖLGESİNDE SIKINTI ÇEKİYORUZ

Gol yollarında sıkıntı çektiklerini söyleyen Mutlu Topçu, “Bu futbol bazen çok iyi oynuyorsunuz ama sonuca gidemediğiniz zaman mağlup olan siz oluyorsunuz. Oynadığımız karşılaşma iki tane üst üste içeride farklı bitebilirdi ama ilk gölü yedikten sonra çok baskılı oynuyoruz ama neticesinde gol bölgelerinde sıkıntı çektiğimiz doğrudur. Bulduğumuz pozisyonlar var değerlendiremiyoruz ama futbol bu, şimdi deplasmanda bu puanları telafi etmek istiyoruz” diye konuştu.