Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın iki takım açısından da maçın stresli olduğunu vurgulayarak, “Bu maç bizim için alttan uzaklaşmak adına önemliydi. Bu maç için hedefimiz yerine geldi. Artık daha yukarısı için çalışmalıyız” dedi.

Çaykur Rizespor'un aşağıda olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu ifade eden Buruk, "Bunu değerlendirip takım savunmasını iyi yaptık. Rakibimizin hücum hattındaki pozisyon kolaylığını yok edip oyunu kontrol etmek istedik. Golü iyi dakikada bulduk. Takım direnci olarak istediklerimiz yerine geldi ve üç puan aldık. Bunun için mutluyuz" diye konuştu.

8 PUAN YUKARIDAYIZ

Çaykur Rizespor'un iyi bir ekip olduğunu ve üst sıraları hak ettiğini kaydeden Okan Buruk, şöyle devam etti: "En kısa sürede istediği yere gelecektir. İç saha başarısızlığı var. Son haftalardaki oyunları ve kaliteli oyuncuları takımın direncini yukarı çekecektir. Moral olarak bu maç öncesi de iyiydiler. Mücadele ettik ve kazandık. Hedefimiz alt taraftan yukarı çıkmak. Şimdi alt sıralardan sekiz puan yukarıdayız. Bu maç bizim için alttan uzaklaşmak adına önemliydi. Bu maç için hedefimiz yerine geldi. Artık daha yukarısı için çalışmalıyız."