Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Koray Arslan ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyerek, " İnşallah gidişimiz böyle devam eder. İlk 10 hedefimiz var ve gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Korkulu rüya görmek istemiyoruz, iyi başladık böyle devam etsin istiyoruz” dedi.

Lige başlangıç adına 4 puanın iyi olduğunu söyleyen Gaziantepspor’un başarılı defans oyuncusu Koray Arslan, “bu 6 puanda olabilirdi 3 puanda olabilirdi. Ben lige iyi başladığımızı düşünüyorum. Kayseri Erciyes karşısında belki bir puan aldık ama 2 – 0’dan geri gelmek önemliydi. Bu takımın birliği ve beraberliği açısından önemliydi. Bu anlamda geriden gelip bir puan almak bizim açımızdan iyi oldu. Bu hafta Fener maçı var aldığımız 4 puanı perçinlemek ve ligde daha iyi yerlere gelmek için deplasmanda en azından iyi futbol oynamamız lazım. Artık lig yavaş yavaş ilerliyor ve bu anlamda takım olgusu açısından iyi oynamamız lazım. İnşallah bu haftada böyle gideriz ve oradan puanlarla döneriz. Baktığımız zaman güzel birlikteliğimiz var bunu devam ettirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

HERŞEY YOLUNDA

Yerli ve yabancı oyuncularla birlikte bütün arkadaşlarının beraberlik içerisinde olduklarını aktaran Arslan, “Herkes iyi niyetli ve her şey yolunda gidiyor. Sonuçlarla da bu beraberlik daha da büyüyor inşallah bu sene iyi şekilde devam eder. Sonuçlarda istediğimiz gibi olursa bizim açımızdan problem olmaz” dedi.

YABANCILAR UYUM SAĞLAYACAK

Gaziantepspor’un son sezonlara sürekli iyi başlayamadığını ifade eden Arslan, “Lige başlangıç açısından 4 puan çok ciddi bir rakam. Belki içeride bir deplasmanda üç puan olarak görünebilir ama 2-0’dan maçı çevirmek bizim takımsal olgumuz açısından iyi oldu ve iyi başladık. Önümüzde Fenerbahçe ve sonra Başakşehir maçı var arada kupa maçımız var. Takımımızda alternatif bol daha uyum sağlayan arkadaşlarımız olacak. Yabancıların çoğu son dönemde geldi onlar da yavaş yavaş uyum sağlayacaklar.”