Takıma yeni katılan oyunculardan, gelecek transferlere kadar bir çok konuda açıklama yapan Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Muhammet Demir için de kulübün menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelmesi durumunda izin vereceklerini belirtti.

YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Ligin ilk yarısının son 5 maçında yenilmediklerini ve iyi futbol oynadıklarını belirten Mutlu Topçu, “Öncelikle ligin ikinci yarısının bütün takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Gaziantepspor olarak son haftalarda önemli bir performans göstererek ligin ilk yarısını tamamlamıştık. Amacımız bu zorlu deplasmanda da yenilmezlik serimizi sürdürebilmektir. Kasımpaşa’nın hedefi üst sıralar ve kazanmak için bu maça çıkacaktır. Bizim de hedefimiz onları ve yukarıdaki diğer takımları yakalayabilmek. Önemli üç eksiğimiz bulunuyor. Arokoyo ve Mustafa Durak sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Ayrıca Marçal’ın da sarı kart cezası olduğu için bizimle olamayacak. Ama önemli olan diğer oyuncularımızın bu maça hazır olması. Türkiye Kupası maçlarında genç oyunculara forma şansı vermemin nedeni böylesine eksiklerin olacağu maçlara hazırlamaktı. Bu şans onlara gelecek umarım iyi performans sergilerler. Güzel bir maç olmasını temenni ediyorum, umarım sahada gülen tarafta biz olacağız” dedi.

HEDEFİMİZ DAHA ÜST SIRALAR

Gaziantepspor olarak hedeflerinin üst sıralar olduğunu da belirten Mutlu Topçu, “Hedeflerimiz hiç bir zaman bitmez ancak bunu tutturmak zordur. Büyük takımlarda buna güzel örnek olacaktır. Onlarda önemli güçleri olmasına rağmen bunu çoğu zaman başaramazlar. Biz maç maç gideceğiz ve önümüzdeki altı maç gerçekten çok önemli olacak. Eğer bu altı haftada istediğimiz sonuçları almayı başarırsak, gelecek adına belirleyici olacak” dedi.

HOCALAR TRANSFERE DOYMAZ

Yapılan transferlere de değinen Mutlu Topçu, “Teknik adamlar hiç bir zaman transfere doymaz. Kulübün imkanları el verdikçe biz her zaman transfer isteriz. Şuana kadar aramıza katılan oyunculardan Hürriyet ve Koray burayı tanıyorlar. Ve gerçekten onların bize çok şey katacağını düşünüyorum. Aynı şekilde İlhan Parlak’ta önemli bir hücum silahı olacak. Arayışlarımız devam ediyor ve takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları istiyorum. Transfer dönemi kapanmadan kadromuza katacağımız arkadaşlarımız olacaktır” dedi.

MUHAMMET’İN TRANSFERİNE İZİN VERİRİZ

Muhammet Demir konusundaki söylentilere de değinen Mutlu Topçu, “Muhammet’in gündemde olması elbette çok normal. Resmi bir açıklama olmadığı sürece size ekstra bir bilgi maalesef veremeyeceğim. Gördüğünüz gibi şuanda antrenmanda ve takımıyla çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir rahatsızlık geçirdi ve bunu da atlattı. İnşallah Kasımpaşa maçında aramızda olacak ve bu kulübün çıkarları neticesinde olduğu sürece buna izin vereceğiz. Ama şuan da net bir şey yoktur” diye konuştu.