Ak Parti’nin tüm belediyelerinin çok güzel ve verimli projeler yaptığını ve yapmaya devam ettiğini belirtirken, “Biz bunları arttırarak devam ettirmek ve vizyonumuzla bunlara yenilerini eklemek için aday adayı olduk. Partimiz bizi layık görür aday olursak milletimiz ve Şahinbey ilçemiz için ne gerekiyorsa en iyisini yapacağız. Partimiz bize adaylık vermezse adayımızın arkasında en güçlü duran biz olacağız. Çünkü biz makama değil hizmete adayız” dedi.

BAŞKANLIK HİZMET MAKAMIDIR

Muhittin Bay, babası Kürşat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fayat Bay ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi ile seçimler öncesi fikir alışverişinde bulundu. 9 Kasım’da Ak Parti Şahinbey belediye başkanlığına aday adaylık başvurusunda bulunduğunu söyleyen Muhittin Bay, hizmete talip olduğunu belirtti. Bay, ”Bizim bakış açımızda adaylık ve başkanlık hizmet makamıdır. Biz hizmete talibiz. İçerisinde büyüdüğümüz topraklara hizmet etmek ve ait olmaktan her zaman gurur duyduğumuz milletimizin refahına bir damla katkı sunacak olmamız, bizim için büyük bir şereftir, adaylığımızdaki amacımız bu şerefe ulaşabilmektir.”

GÜZEL PROJELER YAPILDI

Makama değil hizmete aday olduğunun altını çizen Bay, şöyle konuştu:”17 yıldır her platformda ve her koşulda desteklediğimiz ve asla vazgeçmeyeceğimiz partimizde ilk hedefimiz, milletimizin takdirine ulaşmak olmuştur. İlçemiz ve şehrimiz için planlarımız ve projelerimiz var ancak, öncelikli işimiz bu topraklarda bizden önce atılmış doğru adımlara devam etmek olacaktır. Ak Parti’nin tüm belediyeleri ile memleketimiz ve birlikte Gazi Şehrimizde çok güzel ve verimli projeler yapıldı ve yapılıyor. Biz bunları arttırarak devam ettirmek ve vizyonumuzla bunlara yenilerini eklemek için aday adayı olduk. Ak Partimizde ve kurucumuz Cumhurbaşkanımızda ilk günden son güne gördüğümüz ve yetiştiğimiz bu kutsal hizmet anlayışı ile hizmete talibiz.”

İLK HEDEFİMİZ

‘İlk hedefimiz partimizin bizi adaylığa layık görmesidir’ diyen Bay, “Partimiz bizi layık görür aday olursak milletimiz ve Şahinbey ilçemiz için ne gerekiyorsa en iyisini yapacağız. Partimiz bize adaylık vermezse adayımızın arkasında en güçlü duran biz olacağız. Çünkü biz makama değil hizmete adayız, partimizin yetkili organları hangi görevi işaret ederse biz orada tüm gücümüzle çalışıyor olacağız. Bunun böyle bilinmesi hem şahsım, hem ailem için çok önemlidir” diye konuştu.

AMAÇ, EN İYİYE, EN DOĞRUYA, EN GÜZELE ULAŞMAK

Aile olarak her zaman milli menfaatleri ön planda tuttuklarını, hedeflerinin her zaman en iyiye ulaşmak olduğunu dile getiren Bay, “Bizim gerçek ülkümüz ve hedefimiz iyinin daha iyisini, güzelin daha güzelini, doğrunun daha doğrusunu aramak, bulmak ve uygulamaktır.Ben Muhittin Bay olarak en büyük desteği üçyüzyıldır bu topraklarda yaşamış atalarımdan, öz kültürümden, iş dünyasındaki tecrübelerimden ve almış olduğum eğitimimden alıyorum. Ben özünü sözünü bilen ve her zaman memleket için gerçek doğruyu hedefleyen bir kültürden geliyorum. Şahinbeyimiz ve Gaziantepimiz için birikimlerimizi hizmete çevirmek istiyoruz. Gerçek amacımız şahsi çıkarlar değil milli menfaatlerdir” dedi.

AK PARTİ’NİN FARKIAdaylık başvurusu sonrası olumlu dönüşler aldığını, şehrimizin önde gelenlerinin kendisini tebrik ettiğini, başarı dilediğini ifade eden Bay, “Bu bana güç ve umut veriyor. Doğru yolda olduğumuzu, niyetimizin halis olduğunu bir kez daha vurguluyor. Ben bu süreçte parti yetkililerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onların desteği Ak Partimizde demokrasi kültürünün ve siyasi nezaketin ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesidir. Bu nezaket aday olamayanların, adayı en çok destekleyenler olması ile devam edecektir. Başlarken de belirttiğim gibi bizim için makamlar değil millete hizmet önemli, bunun gereği ne ise onu yaptık ve bundan sonrada yapacağız” dedi.

ŞEHRİN İLERİ GELENLERİ TEBRİK ETTİ, BAŞARI DİLEDİ

Bay, Ak Parti’nin bu yerel seçimlerde de başarısını katlayacağını belirterek, “2019 Yerel Seçimlerinin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum. Ak Partimizin yerel seçimlerdeki başarısının katlanarak artacağından eminim. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Aday adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren çok olumlu dönüşler aldık ilçemizin ve şehrimizin önde gelenleri özellikle tebriklerini ve başarı dileklerini ilettiler. Ayrıca Gaziantepli basın mensuplarına özellikle teşekkür ediyorum. Adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren bizi hiç yanlız bırakmadılar. Büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaştık. Onlar sayesinde sesimizi duyuruyor ve milletimizle buluşuyoruz. Her zaman basınımızla yan yana olacağız diyorum” şeklinde konuştu. Meral KINACILAR