Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda topladıkları puanların devamını Manisaspor karşısında da istiyor.

Taraftarlara çok değer veren bir teknik adam olduğunu aktaran Kutlu, başarının tribünlerin desteğiyle geleceğini belirtti.

BAŞARI KENDİLİĞİNDEN GELECEKTİR

Takım içerisinde ki arkadaşlıktan dolayı oldukça memnun olduğunu aktaran Kutlu, “Futbolcularımız başarılı iki sonuç aldı. Bundan daha önemli bizi sevindiren göstermiş oldukları hem saha içinde hem de saha dışındaki birliktelik, takımdaşlık, arkadaşlık. Zaten bu yönden ilerleme kaydettikçe saha başarıları da kendiliğinden gelecektir diye düşünüyoruz. İki tane çok önemli deplasman maçından güzel sonuçlarla ayrıldık. Şimdi biz geldikten sonra ilk iç saha maçımızı oynayacağız ki, o aldığımız iki maçın güzel sonuçların devamını getirmek açısından bizim için çok önemli bir maç. Manisaspor da bugüne kadar almış olduğu sonuçların aksine iyi bir takım ama onlarda sonuca ulaşamamış bir takım biz bunun bilinciyle hazırlanıyoruz ve kazanmak istiyoruz.

HEDEFE İNANIYORLAR

Kendisinden önce görev yapan Nurullah Sağlam’ın oldukça başarılı bir teknik direktör olduğunu aktaran Kutlu, “Kaliteli bir hoca önceki hocalık deneyiminde başarılı olmuş biri, iyi bir takım kurmuş ama bazen futbolda işler sarpa sardığı zaman toparlamak çok zor oluyor. Biz buraya geldiğimizde zaten kurmuş olduğu takımın kalitesini biliyorduk. İyi bir takım kurmuş. Takımın hemen hemen moral, motivasyon hariç çok fazla bir eksiği yoktu. Bizim gördüğümüz biraz birlikte hareket etmekte takımın eksikliği vardı. Hem saha içinde hem saha dışında birlikte hareket etmede sıkıntı gördük. Biz arkadaşlarımızla oyuncu grubumuzla, teknik ekibimizle bunu üzerine daha çok yoğunlaşıp birlikte hareket edeceğimiz zaman nasıl başarı geleceğini onlara anlattık. Özellikle Osmanlıspor maçında güçlü bir takımın karşısında 10 kişi kalıp 2 – 0 da geriden 2 – 2’yi yakalamak hem de rakibimize 10 kişiyle zannediyorum 1 tane pozisyon vermek çok önemliydi. Bu da onların birlikteliklerini ve bundan sonraki hedefe inanmışlıklarını gösterdi. Bu bizim için önemliydi. Dediğim gibi değişim sadece birlikte hareket ediyoruz. Yoksa Nurullah hoca çok kaliteli, deneyimli, tecrübeli bir adam zaten iyide bir takım kurmuş” dedi.

DEĞİŞİM SÜRECEK

Kamil Ocak Stayumunda uzun süreden beri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un galibiyet elde edemediği sorusu üzerine Kutlu, İnşallah hem kendi sahamızdaki ilk galibiyeti hem de Manisaspor karşısında ilk galibiyetimizi alırız. Zaten biz geldiğimizde de bu takımın galibiyeti yoktu galibiyet aldı. Değişim inşallah sürer, bu yönde de başarılı oluruz dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Oyunculuğunda ve teknik direktörlüğünde taraftar gruplarına çok önemli yer verdiğini aktaran Kutlu, “Onlarla bütünleşmenin, birlikteliğin bize ne kadar artı sağlayacağını biliyorum. Onları aldığımız sonuçlarla ve oynadığımız futbolla tribünlere çekiceğiz. Ama onlarda Manisaspor maçında başlamak üzere bize desteklerini hem gönülden hem sayısal olarak tribünde gösterirler” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU