Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Trabzon galibiyetinden sonra hedeflerinin ilk 7 olduğunu söyledi.

Çok kritik bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyen Buruk, ”Gerçekten önemli maçı ve çok kritik bir haftayı, geride bıraktık. Trabzonspor ligin en çok puan toplayan takımıydı. En formda takımlardan biriydi. Böyle büyük bir takımı yenmek bizim açımızdan çok önemliydi. Puan olarak 31 puanı yakalamak bizim açımızdan önemli. Alt taraftan uzaklaşmak gene bizim için çok önemliydi. Bunları başardık” dedi.

İYİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ

Ama lig devam ediyor. Şu anda pazartesi oynadığımız maç geride kaldı. Cumartesi Mersin İdmanyurdu maçı var. Yine, iyi bir takımla oynayacağız. Çok ciddiye almamız gerek ve kendi sahasında özelikle ofansif anlamda çok etkili bir takım. Trabzon maçının morali bizim için pozitif ve olumlu olan bir şey ama geleceğe de tekrar odaklanmak konsantre olmak zorundayız.

OYUNCULARIN PERFORMANSI YÜKSELİYOR

İnşallah ilk 7’ye ulaşma anlamında Mersin İdmanyurdu maçı bizim için önemli. Oyuncularımın özelikle yükselen bir performansı var ve moralleri yerinde. Bunun bize olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Ama dediğim gibi iyi bir takımla oynayacağız. Buna en iyi şekilde hazırlanıp sahada da en iyi şekilde cevap vereceğiz” diye konuştu.