İnterteks Otomotiv Akaryakıt İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Gaziantep Şube Müdürü Mustafa Bilir, ağır ticari araç segmentinde Gaziantep’te Ford Markası’nın yüzde 9 olan pazar payını yüzde 15 seviyelerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’yi ziyaret eden İnterteks Otomotiv Akaryakıt İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Gaziantep Şube Müdürü Mustafa Bilir, Gazetemizi çok beğendiğini ve doğru haberciliğinden dolayı kutladığını söyledi ve görüş alışverişinde bulunarak hedefleriyle ilgili bilgi verdi.

Firmanın 2014 Yılı Haziran ayında faaliyete başladığını, Ford Marka çatısı altında ağır ticari araçlara, satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmeti verdiklerini belirten Mustafa Bilir, “Plazamız 10.800 metrekare açık alan ve 3.670 metrekare kapalı alanda 50 personeli ile müşterilerimize hizmet sunmaktadır. Ağır ticari araç segmentinde Gaziantep İli’nde Ford Markası’nın Pazar payı yüzde 9 seviyelerindedir. Firmamız 2015 yılı içerisinde Ford Markası’nın Pazar payını yüzde 15 seviyelerine çıkarmayı ve toplamda 3.500 araca servis hizmeti vermeyi hedeflemektedir” diye konuştu. Haber Merkezi