Geçtiğimiz haftalarda ilk 6’yı hedefleyen Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk’un farklı düşünmeye başladı sezon sezonundaki hedeflerinin ilk 7 içinde yer almak olduğunu söyledi.

Teknik direktör Okan Buruk nezaretindeki antrenmanda oyuncular taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenman öncesi takımın son durumu ve sakat oyuncular hakkında bilgi veren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Önümüzdeki hafta Konyaspor ile oynayacağız. Torku Konyaspor ligin kaliteli, kadro yapısı güçlü takımlarından biri. Son haftalarda, özellikle son Trabzon maçını kazanarak bizimle aynı puana geldi. Ortada bir grup oluştu. Grubun içinde geçen hafta 7. sıradaydık. Bu hafta 10. sıraya düştük. Bu anlamda tekrar yerimizi yakalamak, rakiplerimizi tekrar geçmek, yeni hedeflere yönelmek anlamında belki ilk 7 içinde bulunmak anlamında bizim için önemli bir maç.

SEYİRCİMİZ DESTEK VERMELİ

Oyuncularımın son haftaki performansları, saha içinde istek ve arzuları iyiydi. Bunu sonuca yansıtamadık ama aynı oyunu golle süsleyerek belki Konyaspor maçını kazanma şansımız daha yüksek. Kendi sahamızda oynayacağımız maça inşallah seyircimiz de destek verir. Önümüzdeki hafta 3 puan kazanıp ilk 7'ye yükselme şansımızı tekrar kullanırız" dedi.